Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Hikmicro A50E Alpex digitális éjjellátó céltávcső 4K
Hikmicro A50E Alpex digitális éjjellátó céltávcső 4K
339 000 Ft

Hikmicro A50E Alpex digitális éjjellátó céltávcső 4K

Ismertetők

- 50 mm-es fókusztávolság, állítható fókuszú F1.2-2.5 között
3840 x 2160 -es 4K-s CMOS érzékelő
- 1920 x 1080 pixeles, 5 colos, lekerekített OLED kijelző
- 8,8°-os látószög
- céltávcső formájú fém ház
- akár 11 óra üzemidő, 2db beépített 18650 akku és 1 db cserélhető 18650 akku 
- méretarányos ballisztikai szálkeresztek
- gyorsoldású infravető konzol
- lövésre aktivált videó és hang rögzítés
- magyar nyelvű menü

339 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új Hikmicro Alpex 4K A50E digitális éjjellátó céltávcső a hagyományos céltávcsövek formáját követi. Könnyen áttekinthető piktogramos menürendszerével használata egyszerű és gyors.

A készülék magas érzékenységű 3840 x 2160 4K felbontású érzékelővel rendelkezik, mely nappal színes képet biztosít, és szürkületi vagy éjszakai körülmények között is hatékonyan működik; éjszakai módban, vaksötétben fekete-fehér képet nyújt, amelyet hatékonyan támogat az infravető.

Kiemelendő, hogy a kamera fő alkotóelemét megtestesítő érzékelőelemet a Hikmicro anyavállalata, a Hikvision által fejlesztett technológia alapján alkották meg. A Hikvision a világ legnagyobb kameragyártója, és évek óta a biztonságtechnikai rendszerek piacának kiemelt szereplője. Ily módon a Hikmicro jelentős technológiai előnnyel rendelkezik a pusztán vadászati célokra gyártó versenytársaival szemben.  
A látott kép megjelenítése a készülék beépített 1920 x 1080 képpontos OLED kijelzőjén, vagy akár okostelefonon is történhet, a mobilalkalmazás és a beépített WiFi segítségével. A céltávcsőbe nézve a látott kép sarkait lekerekítették, hogy utánozza a klasszikus céltávcsövek látómezejét.

Újdonság, hogy az 50mm-es fókusztávolsághoz F1.2-2.5 között állítható rekesznyílás párosul, így az aktuális fényviszonyokhoz mérten az emberi szem pupillájához hasonlóan változtatható. (Erős nappali fény mellett sem lesz túlvilágított a megjelenített kép.)


Az eszköz 64 GB beépített memóriával rednelkezik, így akár több órányi videó és hangfelvétel, valamint fényképek is tárolhatók rajta. A különféle hasznos funkciók között kiemelendő a gazdag szálkereszt-választék, a kép a képben üzemmód, az "egy lövéses beállítás" lehetősége, valamint a visszarúgásra aktiválódó felvétel készítése, amely rögzíti a lövés előtti és utáni 7, 10 vagy 15 másodperces időintervallumot.

A Hikmicro Alpex 4K A50E digitális éjjellátó céltávcső 30 mm-es szerelékekkel kompatibilis. Az IP67-es por- és vízállóságnak köszönhetően még a nehéz időjárási körülmények között is biztonságosan használható, a gyártó szerint akár -30 vagy +55°C hőmérsékleten is.

Az élességállító gyűrűt az éjjellátó előtt találjuk, míg a dioptria-állítást a szokásos módon az okulárnál végezhetjük el. A kezelés egyszerű, mindössze három nyomógombot és egy kombinált forgatótárcsát kell használni. Az utóbbi segítségével navigálhatunk a menüben és állíthatjuk a digitális zoomot (1x-től 8x-ig).

Az éjjellátó céltávcsőt egy beépített litium-ion akkumulátor és egy külső cserélhető 18650-es típusú akkumulátor táplálja, így egyetlen töltéssel akár 11 óra működési időt is elérhetünk.

A letisztult hagyományos céltávcső forma 30 mm-es szerelékekkel kompatibilis. Mentes minden felesleges gombtól, ugyanakkor minden fontos funkció könnyen elérhető. A készülék por és víz ellen szigetelt kivitelű IP67-es védelemmel rendelkezik, tehát még igen mostoha időjárási körülmények között is nyugodtan használható, a gyártó szerint még -30 vagy +55°C hőmérséklet tartományban is.

 

FIGYELEM! - A CSOMAGOLÁSBAN TALÁLHATÓ CR123 ELEMEKET NEM SZABAD TÖLTENI MERT NEM AKKUMULÁTOROK!!!
CSAK OLYAN AKKUT TÖLTSÖN AMELYIKEN A RECHARGEABLE FELIRATOT LÁTJA!!! pl RCR123

Adatok
Felhasználás:
digitális céltávcső (éjjel-nappali)
Gyártó:
Hikmicro
Érzékelő felbontás:
3840 x 2160 pixel
Alap nagyítás (optikai):
3,5 X
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
28
Digitális zoom:
1x - 8x
Fényérzékenység:
nem ismert
Vízszintes látószög:
8,8 °
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság, F1.2-2.5
Megjelenítő felbontás:
1920 x 1080 pixel
Megjelenítő típusa:
OLED
Fényvető:
nincs
Speciális funkció:
automatikus videófelvétel lövésérzékelésre
Adat tárolás:
belső memória 64Gb
Energiaellátás:
2x18650 beépített akku, 1db cserélhető, újratölthető 18650-es akku
Csatlakozók:
USB-C
Dioptria kompenzáció:
+/- 5 dpt
Betekintési távolság:
60 mm
Lövésállóság:
1000g/0.4ms
Vízállóság:
IP67
Tartozékok:
hordtáska, infravető, infravető szerelék, törlőkendő, hordtáska nyakpánt, akkumulátorok (az infravetőbe), elemek (a készülékbe), akku töltőkehely, USB kábel
Egyéb tulajdonságok:
30mm-es tubus, Wifi, Hikmicro Sight alkalmazással élőkép a telefonon, kép a képben, képernyő merevítés belövéshez, Önaktiváló felvétel Folytonos felvétel Időbélyegző Hangrögzítés Hangjelzés Expozíció kompenzáció
Üzemidő:
akár 11 óra
Működési / tárolási hőmérséklet:
-30 - +55°C
Készülék tömeg:
1080 g
Méretek:
439.8 x 71.4 x 84 mm
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás, az érzékelő elemre 10 év gyártói garancia
Cikkszám:
HIKA50E
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!