Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
Atonde-Direct Kft.
Cím:
3529 Miskolc, Lévay József u. 66. fsz 1.
Telefon:
Fax:
+36-46/999-119
Áruház neve:
Simabőrű
Adószám:
23402197-2-05
EU adószám:
HU23402197
Cégjegyzék szám:
05-09-022049
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Miskolci Törvényszék Cégbírósága
Működési engedély száma:
618/2011
Bankszámlaszám:
10701173-67230314-51100005
IBAN:
HU39 1070 1173 6723 0314 5110 0005
Kapcsolattartó neve:
Nagy Zsolt
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20/477-0199
Kapcsolattartó e-mail címe:
BIC (SWIFT):
CIBHHUHB
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
Szállítás
 • MPL futárszolgálat


  Az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.

  A címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.
  mpl
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  2 000 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
 • PostaPont
  Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra és további Posta Pontokra kérheti a csomag kiszállítását.
  postapont
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  1 800 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Csomagpiac.hu API házhozszállítás
  A csomagszállítás háztól házig történik. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
  csomagpiac_hu_api_homedelivery
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  2 200 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Csomagpiac.hu API csomagpontok
  A csomagszállítás, csomagpontra vagy csomag automatába történik. Egyszerű, gyors, olcsó és környezettudatos csomagátvételi lehetőség. Ha megrendelésed bármely Csomagpiac-pont egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő Csomagpiac-pont automatái könnyen hozzáférhetőek Magyarország számos pontján 0-24 órában elérhetőek. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek a kiválasztott automatába. E-mail értesítést küldünk a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. Amikor a csomagot sikeresen elhelyeztük a kiválasztott automatába, a címzettet e-mail és viber/sms értesítésben tájékoztatjuk erről. Az e-mailben van egy QR-kód amivel ki tudja nyitni az automatát. A viber/sms-ben egy számokból betűkből álló kód van, amivel szintén ki tudja nyitni az automatát. 72 óráig tároljuk a küldeményeket az automatában, a címzett minden nap kap egy viber/sms értesítést, hogy vegye át a küldeményét. Ha nem vette át 72 órán belül, akkor a csomag vissza lesz szállítva a feladónak. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
  csomagpiac_hu_api_pp
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  2 000 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Szállítás Magyarország határain kívülre
  Szállítunk határon kívülre is, ebben az esetben a fenti szállítási költségek nem helytállóak. Az adott megrendeléshez tartozó szállítási költséget a megrendelés elküldése után tudjuk megadni. Külföldre történő szállítási címnél sajnos az utánvételes fizetési mód nem lehetséges, csak előre utalással vagy bankkártyával történhet a fizetés.
  Ha esetleg határ közeli helységről van szó, vagy gyakran járnak a határon át, kérhetik a kézbesítést egy határ menti település postájába is, amit ott beérkezés után 10 napon belül átvehetnek.
  Európán belüli szállítási cím esetén GLS futárszolgálattal szállítunk.
 • GLS futárszolgálat (Külföldi szállítási cím esetén Európán belül )  A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
  gls
  Szállítási költség: 7 000 Ft
Fizetés
 • Utánvéttel (készpénzzel, vagy bankkártyával átvételkor)
  Csak Magyarországi szállítási címek esetében választható, az árut az átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a Futárnak.
  Postapont vagy Csomagpont szállítási mód esetén az átvételi helyen fizethet készpénzzel vagy akár kártyával is.

 • Előre utalással
  Csak magyarországi forint bankszámláról - forintban történő átutalásokra érvényes! Banki előre átutalás esetén Ön a rendelés elkészültekor elküldött e-mailben leírtak szerint fizet:

  1. Ön leadja a megrendelését

  2. Megnézzük, hogy minden termék van-e készleten. Ha nincs, akkor pár napot várni kell a beérkezésükre

  3. Ha minden termék megvan, akkor e-mailben elküldünk egy Hivatkozási számot, ezt kell a banki átutalás közlemény rovatában feltüntetni, hogy a beérkező pénzösszeget egyértelműen a csomaghoz tudjuk rendelni-azonosítani

  4. Ön elutalja a pénzt

  5. A pénz megérkezésekor e-mailben értesítjük Önt, hogy a csomagot feladtuk, vagy az átvehető

  6. A csomag a következő munkanapon kerül kiszállításra


  Önnek ebben az esetben a csomag átvételekor már semmit nem kell fizetnie.

  Banki előre utalás fizetési mód kiválasztása esetén: Az elkészített csomagokat 20 napig őrizzük, ez idő alatt többször is küldünk e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal, ha ez idő alatt nem utalják el a csomag összegét, a rendelést tárgytalannak tekintjük és töröljük.

 • Bankkártyás fizetés (a webáruház felületén)
  Ez itt a webes felületen végrehajtott bankkártyás fizetési mód. Ha a csomag átvételekor a futárnak szeretne bankkártyával fizetni, akkor válassza az utánvételes fizetési módot!

  Ezen fizetési mód esetén NEM irányítjuk át azonnal a vásárlót a fizetési oldalra.

  FIGYELEM !

  A megrendelés leadása után körülbelül 1 napon belül hagyjuk jóvá a bankkártyás fizetési lehetőséget, amiről a vásárlót e-mailben értesítünk. Ezután a vásárló a webáruházunkban a profiljába bejelentkezve a megrendeléseinél tudja teljesíteni a bankkártyás fizetést, miután a CIB Bank eCommerce rendszerébe átirányítottuk. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
  cib Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
 • Hitel
  Online vásárlásait mostantól OTP Online Áruhitelből is fizetheti. Ha megtalálta a kiszemelt terméket oldalunkon, a megszokott módon adhatja le rendelését, a fizetéshez pedig OTP Áruhitelt vehet igénybe.
  otp_aruhitel Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!