Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Atonde-Direct Kft.
Cím:
3529 Miskolc, Lévay József u. 66. fsz 1.
Telefon:
+36-20/477-0199
Fax:
+36-46/999-119
Áruház neve:
Simabőrű
Adószám:
23402197-2-05
EU adószám:
HU23402197
Cégjegyzék szám:
05-09-022049
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Miskolci Törvényszék Cégbírósága
Működési engedély száma:
618/2011
Bankszámlaszám:
10701173-67230314-51100005
Kapcsolattartó neve:
Nagy Zsolt
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20/477-0199
Kapcsolattartó e-mail címe:
z.nagy [kukac] atonde.hu
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
Szállítás
MPL futárszolgálat
mpl


Alapértelmezett szállítási mód az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.

A címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 700 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
Pick Pack Pont
pickpack_pudo
A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 800 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
Szállítás Magyarország határain kívülre
Szállítunk határon kívülre is, ebben az esetben a fenti szállítási költségek nem helytállóak. Az adott megrendeléshez tartozó szállítási költséget a megrendelés elküldése után tudjuk megadni. Külföldre történő szállítási címnél sajnos az utánvételes fizetési mód nem lehetséges, csak előre utalással vagy bankkártyával történhet a fizetés.
Ha esetleg határ közeli helységről van szó, vagy gyakran járnak a határon át, kérhetik a kézbesítést egy határ menti település postájába is, amit ott beérkezés után 10 napon belül átvehetnek.
Európán belüli szállítási cím esetén GLS futárszolgálattal szállítunk.
GLS futárszolgálat (Külföldi szállítási cím esetén Európán belül )
glsA GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Szállítási költség: 7 000 Ft
PostaPont
postapont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra és további Posta Pontokra kérheti a csomag kiszállítását.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
19 999  Ft
1 500 Ft
20 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
Csak Magyarországi szállítási címek esetében választható, az árut az átvételekor kell kifizetni készpénzben a Futárnak. A Futárnak kártyával nem lehet fizetni.
Postapont vagy Pick Pack Pont szállítási mód esetén az átvételi helyen fizethet készpénzzel vagy akár kártyával is.

Előre utalással
Csak magyarországi forint bankszámláról - forintban történő átutalásokra érvényes! Banki előre átutalás esetén Ön a rendelés elkészültekor elküldött e-mailben leírtak szerint fizet:

  1. Ön leadja a megrendelését

  2. Megnézzük, hogy minden termék van-e készleten. Ha nincs, akkor pár napot várni kell a beérkezésükre

  3. Ha minden termék megvan, akkor e-mailben elküldünk egy Hivatkozási számot, ezt kell a banki átutalás közlemény rovatában feltüntetni, hogy a beérkező pénzösszeget egyértelműen a csomaghoz tudjuk rendelni-azonosítani

  4. Ön elutalja a pénzt

  5. A pénz megérkezésekor e-mailben értesítjük Önt, hogy a csomagot feladtuk, vagy az átvehető

  6. A csomag a következő munkanapon kerül kiszállításra


Önnek ebben az esetben a csomag átvételekor már semmit nem kell fizetnie.

Banki előre utalás fizetési mód kiválasztása esetén: Az elkészített csomagokat 20 napig őrizzük, ez idő alatt többször is küldünk e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal, ha ez idő alatt nem utalják el a csomag összegét, a rendelést tárgytalannak tekintjük és töröljük.

Bankkártyás fizetés
Ez itt a webes felületen végrehajtott bankkártyás fizetési mód. Ha a csomag átvételekor a futárnak szeretne bankkártyával fizetni, akkor válassza az utánvételes fizetési módot!

Ezen fizetési mód esetén NEM irányítjuk át azonnal a vásárlót a fizetési oldalra.

FIGYELEM !

A megrendelés leadása után körülbelül 1 napon belül hagyjuk jóvá a bankkártyás fizetési lehetőséget, amiről a vásárlót e-mailben értesítünk. Ezután a vásárló a webáruházunkban a profiljába bejelentkezve a megrendeléseinél tudja teljesíteni a bankkártyás fizetést, miután a CIB Bank eCommerce rendszerébe átirányítottuk. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
cib
Hitel
Online vásárlásait mostantól OTP Online Áruhitelből is fizetheti. Ha megtalálta a kiszemelt terméket oldalunkon, a megszokott módon adhatja le rendelését, a fizetéshez pedig OTP Áruhitelt vehet igénybe.
otp_aruhitel
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet