Vásárló belépés

Termékajánló

Fizetési megoldás

Hírlevél

Információk

Cégnév / Név: Atonde-Direct Kft.
Cím: 3529 Miskolc, Lévay József u. 66. fsz 1.
Telefon: +36-20/477-0199
Fax: +36-46/999-119
E-mail: info [kukac] simaboru.hu
Áruház neve: Simabőrű
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-70154/2013.
Adószám: 23402197-2-05
EU adószám: HU23402197
Cégjegyzék szám: 05-09-022049
Cégjegyzéket vezető bíróság: Miskolci Törvényszék Cégbírósága
Működési engedély száma: 618/2011
Bankszámlaszám: 10701173-67230314-51100005
Kapcsolattartó neve: Nagy Zsolt
Kapcsolattartó telefonszáma: +36-20/477-0199
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] simaboru.hu
Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu

Szállítási módok
» MPL futárszolgálat


Alapértelmezett szállítási mód az MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.

A címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben. Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft19 999 Ft1 200 Ft
20 000 Ft Ingyenes!
mpl
» Pick Pack Pont
A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft19 999 Ft1 000 Ft
20 000 Ft Ingyenes!
pickpack_pudo
» Személyes átvétel
Személyes átvétel egyeztetett helyen és időpontban történhet telephelyünk közelében.

» Szállítás Magyarország határain kívülre
Szállítunk határon kívülre is, ebben az esetben a fenti szállítási költségek nem helytállóak. Az adott megrendeléshez tartozó szállítási költséget a megrendelés elküldése után tudjuk megadni. Külföldre történő szállítási címnél sajnos az utánvételes fizetési mód nem lehetséges, csak előre utalással vagy bankkártyával történhet a fizetés.
Ha esetleg határ közeli helységről van szó, vagy gyakran járnak a határon át, kérhetik a kézbesítést egy határ menti település postájába is, amit ott beérkezés után 10 napon belül átvehetnek.
Európán belüli szállítási cím esetén GLS futárszolgálattal szállítunk.
» GLS futárszolgálat (Külföldi szállítási cím esetén Európán belül )A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.
Szállítási költség7 000 Ft
gls
» PostaPont
Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra és további Posta Pontokra kérheti a csomag kiszállítását.
Megrendelés végösszegSzállítási költség
0 Ft19 999 Ft1 000 Ft
20 000 Ft Ingyenes!
postapont

Fizetési módok
» Utánvéttel
Csak Magyarországi szállítási címek esetében választható, az árut az átvételekor kell kifizetni készpénzben a Futárnak. A Futárnak kártyával nem lehet fizetni.
Pick Pack Pont szállítási mód esetén az átvételi helyen fizethet készpénzzel vagy akár kártyával is.

» Előre utalással
Csak magyarországi forint bankszámláról - forintban történő átutalásokra érvényes! Banki előre átutalás esetén Ön a rendelés elkészültekor elküldött e-mailben leírtak szerint fizet:

  1. Ön leadja a megrendelését

  2. Megnézzük, hogy minden termék van-e készleten. Ha nincs, akkor pár napot várni kell a beérkezésükre

  3. Ha minden termék megvan, akkor e-mailben elküldünk egy Hivatkozási számot, ezt kell a banki átutalás közlemény rovatában feltüntetni, hogy a beérkező pénzösszeget egyértelműen a csomaghoz tudjuk rendelni-azonosítani

  4. Ön elutalja a pénzt

  5. A pénz megérkezésekor e-mailben értesítjük Önt, hogy a csomagot feladtuk, vagy az átvehető

  6. A csomag a következő munkanapon kerül kiszállításra


Önnek ebben az esetben a csomag átvételekor már semmit nem kell fizetnie.

Banki előre utalás fizetési mód kiválasztása esetén: Az elkészített csomagokat 20 napig őrizzük, ez idő alatt többször is küldünk e-mailt az utaláshoz szükséges adatokkal, ha ez idő alatt nem utalják el a csomag összegét, a rendelést tárgytalannak tekintjük és töröljük.

» Készpénzzel a helyszínen
A megbeszélt személyes találkozás során készpénzben történő fizetés.
Kérjük csak akkor válassza ezt a fizetési opciót, ha telephelyünkön kívánja átvenni a megrendelt árucikket. Ha kiszállítást kér és készpénzzel szeretne fizetni a futárnak vagy a postásnak, a Fizetés utánvéttel opciót válassza.
» Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
cib

E-mail küldése az áruház tulajdonosnak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet