Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Pulsar Telos XP50 hőkamera
Pulsar Telos XP50 hőkamera
1 240 000 Ft 
1 190 000 Ft

Pulsar Telos XP50 hőkamera

Ismertetők

50 mm fókusztávolságú objektív
640x480-as érzékelő, 17 µm pixelméret
2.5 - 10x nagyítás (2.5x optikai, 4x digitális)
1800 m észlelési távolság
- NETD <= 18 mK

Felhasználás
kereső
Érzékelő felbontás
640 x 480 pixel
Megjelenítő felbontás
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa
AMOLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 18 mK
Alap nagyítás (optikai)
2,5 X
Vízszintes látószög
12,4 °
Azonosítási távolság
440 méter
Pixelfedés 100m-en
34 mm oldalhosszúságú négyzet
4
Kezdete: 2023.12.05   A készlet erejéig!
Megtakarítás 50 000 Ft
1 190 000 Ft
1 240 000 Ft 
Részletek

AZ ELSŐ 18MK HŐÉRZÉKENYSÉGŰ PULSAR HŐKAMERA

A nagy érzékenységű hőképérzékelő a NETD <18mK értékkel biztosítja a lenyűgöző képminőséget és a tökéletes részletfelismerést még a legnehezebb időjárási körülmények között is, amikor a kontraszt alacsony. A legkisebb hőmérsékletkülönbségek is jól láthatóak lesznek esőben, ködben vagy hideg reggeleken, a hőkamerák számára legnehezebb körülmények között.

FEJLETT PULSAR IMAGE BOOST TECHNOLÓGIA

A Pulsar Image Boost eredeti képfeldolgozó algoritmusok segítségével a Pulsar Telos hőkamerát a legmagasabb szintű részletességgel, tisztasággal és kontraszttal ruházza fel. A Telos hőkamera monokulárok az összetett jeleneteket széles féltónustartományban, egyenletesen sugárzó, alacsony kontrasztú objektumokkal megjelenítésével adják vissza, (például az égbolt, a fű és a vízfelületek). A különböző távolságokban lévő objektumok szoftveres részletezése és élesítése rendkívül informatívvá teszi a képet. A hőképérzékelő érzékenységének manuális növelése javítja az állatok észlelésének minőségét, ha a megfigyelési körülmények romlanak. A simító szűrő és a fényerő- és kontrasztbeállítások széles skálája kényelmessé teszi a hosszabb megfigyelési időt.

NAGY KONTRASZTÚ AMOLED KIJELZŐ A PULSAR TELOS HŐKAMERÁBAN

Az 1024×768 pixel felbontású AMOLED kijelző jobb színvisszaadással rendelkezik, energiatakarékos, nagy kontrasztú képet és gyors reagálást biztosít, valamint tiszta és egyenletes képet nyújt mozgás közbeni vagy hideg körülmények között történő megfigyeléskor.

OBJEKTÍV GYŰRŰS NAGYÍTÁS ÁLLÍTÁS

A Telosban ideális esetben egy kézzel is beállíthatja a képet – a fókuszáló és a sima zoomgyűrűk az objektíven klasszikus elrendezésben, egyenként helyezkednek el, mint a fényképezőgépek objektívjeinél. A gyűrűk elrendezése lehetővé teszi, hogy a kívánt nagyítású tiszta képet gyorsan és minimális erőfeszítéssel kapja meg.

CSERÉLHETŐ AKKUMULÁTOR KÖZVETLEN CSATLAKOZÓVAL ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI GYORSTÖLTÉSI LEHETŐSÉGEKKEL

A vadonatúj LPS 7i gyorsan cserélhető Li-ion akkumulátor több mint 8 órás üzemidőt garantál. Az LPS 7i-hez nincs szükség speciális töltőkre – csak csatlakoztassa bármely hálózati adapterhez az USB Type-C porton keresztül, és rövid időn belül töltse fel a Power Delivery gyorstöltési protokoll segítségével. Ezenkívül az LPS 7i akkumulátor támogatja a vezeték nélküli töltést.

ERGONOMIKUS, CSÚSZÁSMENTES, GUMIBEVONATÚ HÁZ

A gumibevonatú ház segít a hőkamerás készülék biztonságos kézben tartásában száraz időben és esőben egyaránt. A ház kivételes kopásállósággal rendelkezik, és tökéletesen ellenáll a különböző hőmérsékleti tartományokban való működésnek, beleértve a poros és nedves körülményeket is, valamint megvédi a készüléket az esésektől. Ezenkívül a ház könnyen tisztítható, és hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését.

1800 M ÉRZÉKELÉSI TARTOMÁNY

A nagy teljesítményű, nagy hatótávolságú F50/1,0 objektívlencse és a 640×480@17µm-es, magas érzékenységű hőkamerás érzékelő kombinációja kivételes érzékelési képességet biztosít. Egy, 1,8 m magas objektum akár 1800 m távolságban, teljes sötétségben is érzékelhető.

8 SZÍNPALETTA

A 8 színpaletta kiválasztásával a felhasználó hatékonyabban figyelheti meg a látómezőt, így optimalizálhatja a készüléket az adott feladatokhoz, valamint reagálhat a változó megfigyelési körülményekre. A White Hot, Black Hot és Red Hot optimális a tárgyak észleléséhez, a Rainbow és Ultramarine pedig segít növelni a felismerés és azonosítás esélyeit. A Red Monochrome, a Sepia és a Violet leginkább a hosszú éjszakai megfigyeléshez alkalmas.

KETTŐS WI-FI HULLÁMSÁV TÁMOGATÁS 2,4 / 5 GHZ

A Telos hőkamerában az okostelefonok szabványos, 2,4 GHz-es Wi-Fi csatornán keresztüli frekvenciatartománya kiegészül 5 GHz-es tartományban. Az 5 GHz-es kapcsolat jobb sávszélességet, gyorsabb adatátviteli sebességet és jobb kapcsolati stabilitást kínál, ami a hőkamerák gyorsabb és egyszerűbb működését eredményezi az okostelefonnal.

Adatok
Gyártó:
Pulsar
Észlelési távolság:
1 800 m
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság, F1.0
Digitális zoom:
2x, 4x, 8x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
10x
Szenzor:
640x480 hűtetlen mikrobolométer 17 µm pixelmérettel
Kijelző:
1024x768 AMOLED
Adat tárolás:
64 GB beépített memória
Energiaellátás:
LPS 7i Li-ion akku pack, 6400 mAh
Csatlakozók:
USB-C
Állvány csatlakozás:
1/4 collos
Dioptria kompenzáció:
±5 dpt
Helyettesítő áramforrás:
LPS 7i
Felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
50Hz
Kijelző szín üzemmódok:
3 képüzemmód, 8 színmód
Látószög:
12.4x9.3° (21.8m / 100m)
Legkisebb fókusztávolság:
5m
Spektrális méréstartomány:
8 - 14 µm
Üzemidő:
akár 8,5 óra
Vízállóság:
IPX7 vízálló
Működési / tárolási hőmérséklet:
- 25 … +50°C
Méretek:
242x75x60 mm
Tartozékok:
Helion hőkamera, LPS 7i akku csomag, akkumulátor hálózati töltő, USB kábel, hordozótok, csuklószíj, használati útmutató, lencsetisztító kendő, garancialevél
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Stream Vision 2 App iOs és Android mobiltelefonos képmegosztáshoz a beépített WiFi segítségével, beépített kép és hangrögzítés, hibás pixel javító funkció, 640x480 pixeles kép és videófelvétel
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
PUL77493
Tömeg:
1,4 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!