Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét és kereső
Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét és kereső
1 430 000 Ft

Pulsar Krypton XG50 hőkamera előtét és kereső

Ismertetők

tartozék 5x30-as monokulárral (kereső is)
50 mm fókusztávolságú objektív
640x480-as érzékelő felbontás, 12 µm pixel méret
- 1-szeres alapnagyítás céltávcsövön
2300 m észlelési távolság
- 1.5-6x céltávcső nagyításig ajánlott

Felhasználás
előtét, kereső
Érzékelő felbontás
640 x 480 pixel
Megjelenítő felbontás
1746 x 1000 pixel
Megjelenítő típusa
AMOLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 60 mK
Alap nagyítás (optikai)
1 X
Vízszintes látószög
8,7 °
Azonosítási távolság
630 méter
Pixelfedés 100m-en
24 mm oldalhosszúságú négyzet
1 430 000 Ft
Részletek

Megérkezett az új Krypton XG50 hőkamera monokulár

Az új Kryptonnal a Pulsar is belépett a 12 µm pixelméretű előtétek világába. Az 50-es fókusztávolság és a 640x480-as szenzor párosításával kiváló képminőségben kínálja hőképét a felhasználónak. Az okulárral való használatnál Előtétként való használatkoraz  1-szeres nagyítású előtét maximálisan 6-szoros céltávcső nagyításig biztosít immár pixelmentes képet. A mára elterjedt adapterekkel rendkívül sokféle céltávcsövön rögzíthető, így pillanatok alatt alakítja át a nappali céltávcsövet precíz hőkamera céltávcsővé.

50-es fókusztávolságával nagyobb távolságokon is jól értelmezhető képet kínál, míg rövidebb távon kiváló részletességet nyújt. Akár 2100 méteres észlelési távolságával új határokat feszeget a Pulsar is. Az AMOLED kijelző 960x720 pixel felbontásával szintén előrelépés az előtét elődökhöz képest. 

A külön megvásárolandó PSP adapter segítségével a gyors fel- és lecsatlakoztatás megoldott, a belövés menüből beállítható. Magnézium készülékház biztosítja a megfelelő stabilitást és bordázás javítja a jó hőelvezetést.

A kép- és videó rögzítés a 16 GB-nyi belső memóriába történhet. A növelt kapacitás több kép és videó tárhelyet jelent, melyek PC-re, illetve okostelefonra letölthetőek. A beépített WiFi segítségével a látott kép a Stream Vision applikációval mobilkészülékekre továbbítható, megosztható.

A készülék IPX7 vízállósága biztosítja, hogy az ideálistól jelentősen eltérő időjárási viszonyok közt is megfelelően használható legyen. Az új IPS7 akkumulátor, az alacsonyabb energiafogyasztású szenzor és kijelző akár 8 óra üzemidőt is lehetővé tehet.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki, és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni. Négy kijelző üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére: "User" - felhasználói, "Rocks" (sziklás terep) üzemmódban a kontrasztokat kiemeli a készülék, "Forest" (erdős terület) üzemmódban a kevésbé kontrasztos megjelenítés lehet bizonyos esetekben célravezetőbb, míg "Identification" (felismerés) üzemmódban a magasabb hőmérsékletű részletek megfigyelése praktikusabb. 

A hőkamera kalibrációja történhet automatikusan, félautomata, vagy manuális módon - ahogy a felhasználónak a legkényelmesebb.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Adatok
Gyártó:
Pulsar
Észlelési távolság:
2 300 m
Objektív rendszer:
50 mm f 1.2
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
5
Szenzor:
640x480 pixel, 12 µm pixel méret
Kijelző:
960x720 AMOLED
Adat tárolás:
16 GB belső memória
Energiaellátás:
Pulsar IPS7 akkumulátor (6400 mAh)
Csatlakozók:
vízálló micro-USB
Helyettesítő áramforrás:
Pulsar IPS5, IPS7, IPS10, IPS14
Képfrissítés:
50Hz
Kijelző szín üzemmódok:
4 féle: Erdő, sziklás, azonosítás, felhasználói
Látószög:
8.7 x 6.5° (100m-en: 15.4m)
Legkisebb fókusztávolság:
5m
Lövésállóság:
6000J
Üzemidő:
akár 8 óra
Vízállóság:
IPX7
Működési / tárolási hőmérséklet:
-25 - 50 °C
Méretek:
143x93x76 mm
Tartozékok:
előtét, Pulsar 5x30 B monokulár a keresővé alakításhoz, gyöngyvászon tok, IPS7 akkuszett töltővel, tápkábel, USB kábel, törlőkendő
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
magnézium ötvözet készülékház, 1-szeres nagyítás .mp4 videó rögzítés .jpg kép rögzítés
Készülék tömeg:
690g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
PUL77375
Tömeg:
1,4 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!