Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Pard NV008S 70mm 940nm éjjellátó céltávcső

Ismertetők

- beépített lézeres távolságmérő (1200 m)
- 70 mm-es fókusztávolság
- alacsony fogyasztású VCSEL 940nm láthatatlan fényvető
- akár 200m infra hatótáv
- tartozék weaver szerelék
- lövésre aktivált videó és hang rögzítés
- beépített külballisztikai kalkulátor és lövedék esés kijelzés

- magyar nyelvű menü

12
Kezdete: 2024.04.29   A készlet erejéig!
Megtakarítás 39 900 Ft
280 000 Ft
319 900 Ft 
Hitelkalkulátor
Részletek

A Pard bemutatja sikeres éjjellátó céltávcsövének megújult változatát, mely nappali és éjszakai körülmények között is remek vizuális élményt nyújt felhasználójának. Ultra nagy teljesítményű érzékelője az előd modell 0,005 Lux-ához képest egészen 0,001 Lux fényerő mellett is szolgáltat képi információt. A körültekintő tervezés egy okosan használható digitális nappali / éjjellátó céltávcsövet hozott létre (nappal színes, éjjel fekete-fehér képpel), mely továbbfejlesztett ergonómiája révén úgy áll kézre minden helyzetben, hogy közben kompakt, könnyű és minőségi felépítése újra és újra meggyőzi tulajdonosát, hogy jól döntött, amikor eszközt választott hobbijához, hivatásához.

A masszív felépítés mellett a kor igényeihez igazított technikája is meggyőző, hiszen a Pard saját fejlesztésű "Pard 2K" elnevezésű szenzor révén 1920x1080 pixel felbontású FullHD hangsávos videók is készíthetőek az opcionális memóriakártyára, melyet akár 128 GB-ig kezel az eszköz. Az új szenzor és a "Pard VLEA" elektronikusan javított képjavító rendszer segítségével az elődmodell NV008P-hez képest akár 20%-os képminőségjavulás érhető el. Nem mellesleg a videó beállítása szerint akár lövés-aktivált módon is rögzíthet.

Az IP67 vízállóságú ház lehetővé teszi a nedves, párás időszakban történő használatot is. 940 nm-es hullámhosszú infra fényvetője több mint 200 méteren garantálja a megfigyelést.

18650-es szabványú  akkumulátora több, mint 6 órás üzemidő elérését is lehetővé teszi, könnyű hozzáférhetősége miatt pedig pillanatok alatt cserélhető, így minimális az esélye, hogy az éjszaka közepén hagyja cserben felhasználóját.

A készülék alap nagyítása 6.5-szeres, ami akár 13-szoros értékig növelhető. A beépített WiFi-nek köszönhetően mobiltelefonhoz egy applikáció segítségével könnyedén kapcsolódik, a kivetített kép pedig mobilon figyelemmel kísérhető. A készülékházon található Picatinny sín segítségével külső eszközök is rögzíthetők rajta. Az új, NV008S változat 1024x768 pixeles OLED kijelzőt kapott, a készüléket kép a képben (PIP) funkcióval és dőlésszögmérővel is felszerelték.

A készülék USB-C és HDMI csatlakozókkal rendelkezik.

 

A Pard Vision alkalmazás letölthető Androidra innenIOS-re innen.

 

Fontos: a memóriakártyát használat előtt le kell formázni. Vagy Windows eszközön FAT32 formátumra, vagy a készüléken belül a Formázás menüpontnál leírtak alapján a készülékben.

Adatok
Felhasználás:
digitális céltávcső (éjjel-nappali)
Gyártó:
Pard
Érzékelő felbontás:
1920 x 1080 pixel
Alap nagyítás (optikai):
6,5 X
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
13
Digitális zoom:
1x , 2x
Fényérzékenység:
0,001 lux
Vízszintes látószög:
4,6 °
Pixelfedés 100m-en:
4 mm oldalhosszúságú négyzet
Objektív rendszer:
70 mm fókusztávolság, F2.4
Megjelenítő felbontás:
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa:
OLED
Fényvető:
940nm-es (láthatatlan), beépített
Speciális funkció:
automatikus videófelvétel lövésérzékelésre, lézeres távolságmérő, ballisztikai kalkulátor és lövedék esés kijelzés
Adat tárolás:
micro SD kártya 128Gb-ig (nem tartozék)
Energiaellátás:
1x18650 3.7V akku
Csatlakozók:
USB-C
Dioptria kompenzáció:
+/- 5 dpt
Betekintési távolság:
25 mm
Lövésállóság:
6000 J
Vízállóság:
IP67
Tartozékok:
DS35 készülék, 1 db normál csúcsos, készülékben tölthető 18650 akkumulátor, neoprén tok, gyűrűs szerelék Weaver sínhez, USB-C kábel, csavarkulcs, használati utasítás
Egyéb tulajdonságok:
Wifi (támogatott alkalmazások: ppshow, roadcam) Giroszkóp Önaktiváló felvétel Folytonos felvétel Időbélyegző Hangrögzítés Hangjelzés Expozíció kompenzáció
Üzemidő:
akár 6 óra
Működési / tárolási hőmérséklet:
-25 - +50°C
Készülék tömeg:
415 g
Méretek:
182 x 71 x 57 mm
Gyártó által vállalt garancia:
2 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
PARDNV008S70940
Tömeg:
1,4 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!