Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Moultrie Panoramic 180i vadkamera
Moultrie Panoramic 180i vadkamera
84 900 Ft

Moultrie Panoramic 180i vadkamera

- választható panoráma kép
- számos funkció
- kiemelkedő minőségű felvételek

Felvétel küldési funkció
Nincs
Megvilágítás
940 nm IR LED (láthatatlan)
Éjszakai megvilágítás hatótávolsága (kb.)
16 m
Érzékelési távolság felső határa
15 m
Funkciók
állítható mozgásérzékelő érzékenység, hangfelvétel videórögzítésnél, biztonsági jelszavas védelem, time lapse (időközönkénti képkészítés), automatikus tárhely felülírás, képsorozat (1-3 állókép egymás után) mozgás észlelésekor
84 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

  A vadkamerák a természet és a vadállomány ellenőrzésének, kutatásának és megörökítésének igen hatékony eszközeivé váltak, valamint és egyre nélkülözhetetlenebbek a vadászok és vadőrök számára is.
  A Moultrie vadkamerákra jellemző a kiemelkedő igényeség a külső és a belső műszaki tartalom tekintetében. A Moultrie vadkamerák képei szebbek és jobbak, az éjszakai képek világosabbak. A Moultrie piacvezető a vadállomány kezelés technikai hátterének biztosításában. Termékei megbízhatóak, tartósak, magasan teljesítik az elvárásokat mégis elérhető áron érhetőek el. Termékpalettánkon ilyen automata etetők és vadkamerák találhatóak meg széles választékban.

  A Moultrie Panoramic 180i a Panoramic 150i model tovább tökéletesített változata. Egyedülállóan 180 fokban figyeli területet és készít 180 fokos panorámafelvételt. A legújabb 14MP-es érzékelő és objektív torzításmentes, éles, kontrasztos, és nagyfelbontású, természetes színvisszaadású, részlet gazdag felvételek készíthetőek panorámafelvételként. A fejlettebb érzékelőnek köszönhetően HD felbontású videó felvételek is készíthetőek vele. A kamera nem mechanikus mozgatással készíti a panorámafelvételt, mint a Panoramic 150i modelnél, hanem 3 különálló fotó egység egyidőben készíti a felvételeket a panorámaképhez.
  A nagy hatótávolságú, nagyteljesítményű láthatatlan infravörös vaku segítségével kiváló minőségű fekete-fehér felvételek készíthetőek még szürkületben, vagy éjszaka is. Az infravörös vaku 3 x 36 db LED-el rendelkezik és egy fekete fényszűrő alakítja át az emberek és állatok számára láthatatlan hullámhosszúságúra a kibocsátott fényt. Éppen ezért ideális vadmegfigyelési, valamint személy- és vagyonvédelmi tevékenységhez is.
  Az intelligens mozgásérzékelőnek köszönhetően a készülék nagy rugalmassággal és hatékonysággal végzi a felvételt. Az egyéni beállítási lehetőségek miatt a kamera csak a kívánt objektumokat és eseményeket örökíti meg, kizárva a feladathoz nem tartozó mozgásokat, például a növényzet rezdüléseit.
  A rendkívül rövid, mintegy kevesebb mint 0,5 másodperces reakció idő nagyon megbízható társsá teszik a kamerát a vadászterületeken és vadasparkokban. Valamennyi adat SD kártyára kerül. A Moultrie Panoramic 180i tervezése és kialakítása igen megbízható, nagyon szilárd és vízhatlan műanyag ház védi a kamerát a víztől, portól, hidegtől és melegtől. Kialakítása lehetővé teszi a lakattal történő lezárhatóságot, illetve a külső 12V-os tápellátást.

Adatok
Gyártó:
Moultrie
Állókép felbontás:
2 Megapixel, 4 Megapixel, 9 Megapixel, 14 Megapixel
Tápellátás:
12 db AA elem, 12V DC külső csatlakozás: 5,5 x 2,1 mm
Videó felvétel felbontás:
1280 x 720 (HD / 720p), 1920 x 1080 (Full HD / 1080p)
Objektív látószöge:
180 °
Maximális memória bővíthetőség:
32 Gb (normál méretű SD)
Éledési idő:
0,5 másodperc
Működési hőmérséklet:
-20 - +60°C
Tartozékok:
1db rögzítő heveder
Méretek:
135x178x113 mm
Jótállás:
1 év
Cikkszám:
MCG13036
Tömeg:
700 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek