Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray Tube TL50 hőkamera céltávcső kiegészítő 18500 akkumulátor szettel
Infiray Tube TL50 hőkamera céltávcső kiegészítő 18500 akkumulátor szettel
1 090 900 Ft

Infiray Tube TL50 hőkamera céltávcső kiegészítő 18500 akkumulátor szettel

Ismertetők

50 mm fókusztávolság
384x288 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret
- NETD <=25mK
3 - 12x nagyítás (3x optikai, 1 - 4x digitális)
- 5.2 x 4.0° látószög
2600 m észlelési távolság
- 1024x 768 pixeles  AMOLED kijelző, fotó, videó rögzítés
Beépített, tölthető 6600mAh akku + cserélhető 18500 akku

Felhasználás
céltávcső
Érzékelő felbontás
384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa
AMOLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 25 mK
Alap nagyítás (optikai)
4 X
Vízszintes látószög
5,2 °
1 090 900 Ft
Részletek

Megérkezett a Tube TL50 hőkamera céltávcső !

A vadonatúj Tube TL50 hőkamera céltávcsövet a klasszikus formák kedvelői számára tervezték. Ergonomikus, elegáns és időtálló formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony eszközzé mind a nappali, mind az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

Páratlan képminőség

Az új fejlesztésű és folyamatosan fejlesztett 384x288 felbontású és 12 µm pixel méretű Vox hűtetlen mikrobolométer érzékelő mindig tűéles képet garantál, a hőérzékenysége pedig immáron 25 mK-es, ami tényleg a legjobbak közé emeli. A hasonló kategóriájú konkurenciához képest lényegesen nagyobb pixelszámmal rendelkező készülék szemmel láthatóan részletesebb képpel került a piacra. Az új szoftver lehetővé teszi a kép finomítását, amely még nagy nagyítási fokozatokon is kifejezetten szép látványt biztosít. A mérnökök szinte teljesen el tudták tüntetni a digitális nagyítás során jelentkező pixelesedést. Az InfiRay kiemelt figyelemmel készítette 30 mm-es tubusátmérővel gyártott tradicionális céltávcsövét. Függetlenül a külső időjárási körülményektől a Tube tartós, teljesen alumínium háza, 50 Hz-es frissítése és a szenzor nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával csalódás mentes, mozgalmas képi világ táruljon a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál a legigényesebb vadászok számára. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A megfogalmazás mögött igazi tartalom van - az InfiRay szenzor kivételes kontraszttal és rendkívüli részletességgel segíti a felhasználót, hogy az igazán fontos információk jussanak el hozzá. Az 1024x768 pixeles AMOLED kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 5 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

 

A TL50 50 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 2600 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 4-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén folyamatos, finom fokozatokban 16-szorosig növelhető - a legáltalánosabban használt nagyítási értékeket kínálva. 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A felső forgótárcsa alapból a nagyítás állításáért felelős, megnyomva a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál. Emellett mindössze négy darab kezelőgomb felel a ki- bekapcsolásért, a szín állításért és a fénykép rögzítésért.

A Tube TL50 kiváló nagyítási tartományt, mozgás szenzort, digitális iránytűt, WiFi képmegosztást, és 32 GB belső memóriája mellett akár 40.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képek és videók egységesen 768x576 pixel felbontásúak, így végre valódi, látványos információval szolgálnak. Mindez ott válik lényegesen egyszerűbbé, hogy végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál.

Gyors gombbal a leggyakrabban használt funkciók, a szálkeresztek, a fényerő és a színmód állítható pillanatok alatt. A készülék 5 színmódot, 6 féle szálkeresztet és 4 féle szálkereszt színt kínál alapból.

 

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített és egy cserélhető 18500-as szabványú akkumulátor segíti egymást a jó üzemidő elérése érdekében. A használat során csak a beépített akkuval akár 15 óra üzemidő is elérhető. A kiegészítő cserélhető akku órákkal megtoldhatja ezt az intervallumot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

 

 * A terméket 2 db kiegészítő 18500-as akkumulátorral és egy két öblös töltővel szállítjuk.

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
2 600 m
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság
Digitális zoom:
2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
16
Szenzor:
384x288 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 25 mK
Középtubus átmérő:
30mm
Kijelző:
1024x768 AMOLED
Adat tárolás:
32 GB beépített memória
Energiaellátás:
beépített, tölthető akku + cserélhető 18500-as akku
Csatlakozók:
USB-C töltő és adatkapcsolat
Betekintési távolság:
70 mm
Frontlencse átmérő:
50 mm
Dioptria kompenzáció:
-4 - +4 dpt
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
5 féle
Látószög:
5.2x4.0°
Üzemidő:
akár 15 óra
Méretek:
390 x 85 x 75 mm
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, puhafalú, erős hordtok vállszíjjal, töltő és videókábel, objektív tisztító kendő, 2db 18500-as akku és két öblös töltő
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (40.000db fénykép); Támogatott fénykép és videó felbontás: 768 x 576; Video kimenet; WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető)
Készülék tömeg:
1000g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRATL50CS
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek