Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray Tube TL35 SE hőkamera céltávcső 30 mm-es tubussal
Infiray Tube TL35 SE hőkamera céltávcső 30 mm-es tubussal
870 000 Ft

Infiray Tube TL35 SE hőkamera céltávcső 30 mm-es tubussal

Ismertetők

35 mm fókusztávolság
384x288 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret
- NETD <=25mK
3 - 9x nagyítás (3x optikai, 1 - 3x digitális)
- 7.5x5.3°-os látószög
1800 m észlelési távolság
- 1536 x 1080 pixeles  AMOLED kijelző, fotó, videó rögzítés
- beépített, tölthető 18500 akku 

Felhasználás
céltávcső
Érzékelő felbontás
384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa
AMOLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 25 mK
Alap nagyítás (optikai)
3 X
Vízszintes látószög
7,5 °
Azonosítási távolság
440 méter
Pixelfedés 100m-en
34 mm oldalhosszúságú négyzet
870 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Tube TL SE hőkamera céltávcső családot azoknak tervezték, akik a klasszikus és kompakt formák iránt érdeklődnek. Az ergonomikus, elegáns és időtálló kialakítása, valamint kiváló képminősége kivételesen hatékony eszközzé teszi mind a nappali, mind az éjszakai megfigyelések során. Még esős vagy ködös időjárás esetén is a rendkívül érzékeny szenzor (NETD <=25mK) lenyűgöző megjelenítést biztosít.

Az új fejlesztésű, folyamatosan fejlesztett 384x288 felbontású és 12 µm pixel méretű Vox hűtetlen mikrobolométer érzékelő mindig kristálytiszta képet biztosít, míg a 25 mK hőérzékenység valóban az iparág legjobbjai közé emeli. A nagyobb pixelszámú eszköz szembetűnően részletgazdagabb képeket kínál, mint a hasonló kategóriájú versenytársak. Az új szoftver lehetővé teszi a képek további finomítását, még nagy nagyításoknál is, minimalizálva a digitális nagyítás okozta pixelesedést.

Az automatikus kontrasztállítás és az InfiRay szenzor kivételes kontrasztja és rendkívüli részletessége biztosítja, hogy a felhasználó csak a valóban fontos információkat kapja meg. Az 1536 x 1080 pixeles AMOLED kijelző jelenleg a legjobbak között szerepel méretével és teljesítményével. A tökéletes jelenetmód könnyen beállítható a gyorsmenüből elérhető 4 előre elmentett profil segítségével.

A beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével akár célzás közben is lehetőség van a részletek alaposabb megfigyelésére emelt nagyítási fokozaton. Eközben a képernyő többi részén az eredeti terület maradhat szem előtt a felhasználó számára jobb tájékozódás érdekében. Az 5 féle beépített színmód hatékonyan informál különböző élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

A TUBE SE mindössze 720 gramm, ami 28%-kal kevesebb, mint egy átlagos 1000 grammos hőkamera céltávcső.

Felhasználóbarát, gyors működés: teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük átlátszósága segít, hogy tulajdonását semmi ne akadályozza a terület szemmel tartása közben. A nagyítás a tubus nyakán lévő, gumírozott alapanyagú forgótárcsa segítségével valósul meg, ami így a nappali céltávcsövekével egyenértékű, intuitív használatot tesz lehetővé. A felső (függőleges) tornyon lévő forgótárcsa a menüt hívja be, és az abban való navigálásra szolgál.

A Tube TL35 SE kiváló nagyítási tartományt, mozgás szenzort, digitális iránytűt, WiFi képmegosztást, és 32 GB belső memóriája révén akár 40.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képek és videók egységesen 768x576 pixel felbontásúak. Számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével gyorsan és egyszerűen hozzáférhetünk az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál.

A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített akkumulátor segítségével akár 11 óra üzemidő is elérhető.

Ultra tiszta üzemmód: 

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok melletti tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Opcionális lézeres távmérő modul

A külön megvásárolható ILR-1200-1 Bluetooth-os, lézeres távolságmérő modul segítségével a TUBE SE képes megjeleníteni a távolságot a képernyőn.

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
1 800 m
Objektív rendszer:
35 mm fókusztávolság
Digitális zoom:
2x, 3x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
9x
Szenzor:
384x288 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 25 mK
Középtubus átmérő:
30mm
Kijelző:
1536x1080 AMOLED
Adat tárolás:
32GB beépített memória
Energiaellátás:
beépített, tölthető 18650-es akku
Csatlakozók:
USB-C töltő és adatkapcsolat
Betekintési távolság:
50 mm
Frontlencse átmérő:
35 mm
Dioptria kompenzáció:
-5 - +4 dpt
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
4 féle
Látószög:
7.5°x 5.6°
Üzemidő:
akár 11 óra
Méretek:
310 x 70 x 70 mm
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, puhafalú, erős hordtok vállszíjjal, töltő és videókábel, objektív tisztító kendő
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (24 óra videó, vagy 20.000 fénykép); Támogatott fénykép és videó felbontás: 768 x 576; Video kimenet; WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető; Frontlencse külső ház átmérő fókusztárcsával: 58 mm; alumínium ház
Készülék tömeg:
750g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRATL35SE30
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek