Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray Tube TH50 V2 hőkamera céltávcső 18500 akkumulátor szettel
Infiray Tube TH50 V2 hőkamera céltávcső 18500 akkumulátor szettel
1 630 000 Ft

Infiray Tube TH50 V2 hőkamera céltávcső 18500 akkumulátor szettel

Ismertetők

50 mm fókusztávolság
640x512 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret
- NETD <=25mK
3.5 - 14x nagyítás (3.5x optikai, 1 - 4x digitális)
2361 m észlelési távolság
- 2650x2650 pixeles  OLED kijelző, fotó, videó rögzítés
- beépített, tölthető + 2db 18500 cserélhető akku + töltő
- beépített vezeték nélküli kapcsolat az opcionális külső távolságmérőhöz

Felhasználás
céltávcső
Érzékelő felbontás
640 x 512 pixel
Megjelenítő felbontás
2560 x 2560 pixel
Megjelenítő típusa
OLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 25 mK
Alap nagyítás (optikai)
3,5 X
Vízszintes látószög
8,8 °
Azonosítási távolság
630 méter
Pixelfedés 100m-en
24 mm oldalhosszúságú négyzet
1 630 000 Ft
Részletek

Megérkezett a Tube TH50 V2 hőkamera céltávcső nagy szenzorral, 12 µm pixelmérettel!

A szett tartalma:

Tube TH50 céltávcső beépített akkumulátorral
+ 2db 18500 kiegészítő akkumulátor üzemidő növeléshez
+ 1 db töltő a külső akkukhoz

 

A V2 ennyivel több az előző verzióhoz képest:

- beépített vezeték nélküli kapcsolat az opcionális külső távolságmérőhöz
- NETD <=25mK
- csendesebb nagyítás kezelő torony

 

A Tube hőkamera céltávcső családot a klasszikus formák kedvelői számára tervezték. Ergonomikus, elegáns, időtálló formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony eszközzé mind a nappali, mind az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

1.03" kerek kijelző

Az 1,03”-es kerek kijelző úttörő és innovatív a hőkamera céltávcsövek között, természetességével kényelmesebb és kellemesebb megfigyelési élményt nyújt felhasználóinak.

Lenyűgöző képminőség

A sokat bizonyított és méltán elismert InfiRay által fejlesztett 640x512 felbontású és 12 µm pixel méretű érzékelő mindig tűéles képet garantál. Az új szoftver lehetővé teszi a képi beállítások finomhangolását, így a megjelenített kép még nagy nagyítási fokozatokon is kifejezetten szép látványt biztosít. A mérnökök szinte teljesen el tudták tüntetni a digitális nagyítás során jelentkező pixelesedést. Az InfiRay kiemelt figyelemmel készítette 30 mm-es tubusátmérővel gyártott tradicionális céltávcsövét. Függetlenül a külső időjárási körülményektől a Tube tartós, teljesen alumínium háza, 50 Hz-es frissítése és a szenzor nagy felbontása lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával csalódás mentes, mozgalmas képi világ táruljon a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál a legigényesebb vadászok számára. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A 2560x2560 pixeles kör alakú kijelző jelenleg kuriózumnak számít. Ez esetben valóban nem a számok mérvadóak, hiszen úttörő a technológia, itt a látvány önmagáért beszél. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 5 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

A TH50 50 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 2361 m-es távolságból is képes észlelni.

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A felső forgótárcsa alapból a nagyítás állításáért felelős, megnyomva a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál. Emellett mindössze négy darab kezelőgomb felel a ki- bekapcsolásért, a szín állításért és a fénykép rögzítésért.

 

A Tube TH50 kiváló nagyítási tartományt, WiFi képmegosztást, és 32 GB belső memóriája mellett akár 40.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képekhez és videókhoz végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál. A letölthető InfiRay Outdoor alkalmazás pedig lehetőséget nyújt valós idejű képmegosztásra és arra is, hogy a készülékben eltárolt képekhez és videókhoz hozzáférjünk.

Gyors gombbal a leggyakrabban használt funkciók, a szálkeresztek, a fényerő és a színmód állítható pillanatok alatt. A készülék 5 színmódot, 6 féle szálkeresztet és 4 féle szálkereszt színt kínál alapból.

Amint a képeken látszik, teljes körű az informálás a beépített iránytűnek és stadiametrikus távolságbecslőnek köszönhetően.

 

 

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített és egy cserélhető 18500-as szabványú akkumulátor segítik egymást a jó üzemidő elérése érdekében. A használat során csak a beépített akkuval akár 10 óra üzemidő is elérhető. A kiegészítő cserélhető akku akár 2 órával is megtoldhatja ezt az intervallumot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

 

 

Fontos változás:

A TH50 V2 esetében a gyártó módosított. A szálkereszt a jobb oldali és a hátsó (szemhez közeli) gombok együttes kb. 20 másodperces lenyomásával aktiválható a készülék bekapcsolt állapotában.

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
2 361 m
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság
Digitális zoom:
2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
14
Szenzor:
640x512 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 25 mK
Középtubus átmérő:
30mm
Kijelző:
2560 x 2560 micro OLED 1,03"
Adat tárolás:
16 GB beépített memória
Energiaellátás:
beépített, tölthető akku + cserélhető 18500-as akku
Csatlakozók:
USB-C töltő és adatkapcsolat
Betekintési távolság:
60 mm
Frontlencse átmérő:
50 mm
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5 dpt
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
5 féle
Látószög:
8.8°x 7°
Üzemidő:
akár 10 óra
Méretek:
370 x 85 x 75 mm
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, puhafalú, erős hordtok vállszíjjal, töltő és videókábel, objektív tisztító kendő
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Kapcsolódási lehetőség külső vezeték nélküli távolságmérőhöz, Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő (24 óra videó, vagy 20.000 fénykép); Támogatott fénykép és videó felbontás: 768 x 576; Video kimenet; WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető; Frontlencse külső ház átmérő fókusztárcsával: 58 mm; alumínium ház
Készülék tömeg:
940g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRATH50V2CS
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek