Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray Affo AP09R+ hőkamera
Infiray Affo AP09R+ hőkamera
225 000 Ft

Infiray Affo AP09R+ hőkamera

Ismertetők

- 9 mm fókusztávolság, fix fókusz
256x192 pixeles érzékelő12 µm pixel méret
- Észlelési távolság: 460 m (emberalak)
19.4° látószög, NETD <= 40 mK
- WIFI, képrögzítés lehetőség

Felhasználás
kereső
Érzékelő felbontás
256 x 192 pixel
Megjelenítő felbontás
640 x 400 pixel
Megjelenítő típusa
OLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 40 mK
Alap nagyítás (optikai)
1,3 X
Vízszintes látószög
19,4 °
Azonosítási távolság
110 méter
Pixelfedés 100m-en
132 mm oldalhosszúságú négyzet
225 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A tökéletes belépő, az új Affo R+

Az életben léteznek láthatatlan ráncfelvarrások, melyekkel egy gyártó kipiálja a kötelező köröket. Ami az Affo megújulását indokolja, az az elképesztő mértékben javított kép. Az új R+ széria minden tagja valóban egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót.

Az AFFO R+ sorozat szélesvásznú 640x400-as OLED kijelzője (lényegesen nagyobb fizikailag, mint a régebbi 720x540 LCOS kijelzők) és az új Reality+ képfeldolgozó szoftver olyan, mintha egyből két-három generációt fejlődött volna. A mesterséges intelligencia itt jó helyen képviselteti magát. Kiváló, informatív jelenteket közöl, felerősíti szükséges részleteket, takarja a lényegtelent és a képzajt, kiemeli a valódi témát, növeli a dinamika tartományt és jó érzéssel beállítve emeli a kontrasztot. Így sokkal realisztikusabb az élmény, kontrasztosabb a téma, egészségesen elmosottabb a háttér, mégis markánsabb az eltérő hőmérsékletek megjelenítése. Egyszerűen jó belenézni, mint amikor az ember sok keresőtávcső kipróbálása után egyszerre megtalálja azt a látványt, amit keres, vagy elvár egy ilyen készüléktől. Mindezt a lehető legjobb felismerés és beazonosíthatóság, a dinamukus jelenetek és a hatékony követés érdekében. Nem mellesleg ez a technika gyorsabb A készülék emellett továbbra is praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Affo R+ ezt az iskolát követi kifejezetten a lényegi dolgokra koncentrálva, amelyekre valóban szükség van a belépő szinttől a középkategóriáig. AP09R Plus hőkamera sokkal tisztább és részletgazdagabb képpel, világosabb és részletesebb látómezővel és továbbfejlesztett legmelegebb pont követéssel rendelkezik. Az AP09R+ a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 256x192 pixeles érzékelőnek köszönhetően. Nagy vad esetén kiváló belépő szintű kamera. Maximum 2-szeres digitális nagyítással rendelkezik. (kb. 2,6x)  A beépített 8 GB-os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését fotón és videón, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

 

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legmelegebb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

 

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

Az AP09R+ 25 Hz képfrissítéssel rendelkezik, ennek köszönhetően az energiafogyasztása elenyésző, ami hozzásegíti akár a 9,5 órás üzemidőhöz is. A standby mód továbbra is megbízhatóan és gyorsan működik.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
460 m
Objektív rendszer:
13 mm fókusztávolság
Digitális zoom:
2x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
2,6
Szenzor:
256x192 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK
Kijelző:
640x400 OLED
Állvány csatlakozás:
van
Felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
25 Hz
Látószög:
19.4°×12.2°
Üzemidő:
akár 9,5 óra
Méretek:
160×60×60 mm
Tartozékok:
hőkamera, puhafalú tok, tápkábel, USB kábel, objektív védő kupak, csuklószíj
Szín:
szürke
Egyéb tulajdonságok:
WI-FI, fénykép és video rögzítés
Készülék tömeg:
340g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Cikkszám:
IRAAP09RPLUS
Tömeg:
1 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek