Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

InfiRay Zoom ZH 50 V2 hőkamera
InfiRay Zoom ZH 50 V2 hőkamera
1 119 000 Ft

InfiRay Zoom ZH 50 V2 hőkamera

Ismertetők

25 és 50 mm gyújtótávolságú objektív
640x512 szenzor felbontás; Vox mikrobolométer, pixelméret: 12 μm
NETD <= 25 mK
- 4400mAh kapacitású akku, akár 10 óra üzemidő

Felhasználás
kereső
Érzékelő felbontás
640 x 512 pixel
Megjelenítő felbontás
1440 x 1080 pixel
Megjelenítő típusa
AMOLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 25 mK
Alap nagyítás (optikai)
2 X
Vízszintes látószög
8,8 °
Azonosítási távolság
630 méter
Pixelfedés 100m-en
24 mm oldalhosszúságú négyzet
1 119 000 Ft
Részletek

Megérkezett a Zoom ZH50 V2

Az InfiRay tovább diktálja a tempót.Ahogy a csúcskategóriában megvetették a lábukat az X-Eye E6 sorozattal, majd folytatták a Zoom szériával, a 2023-as szezonra a gyártó ez utóbbi tökéletesített változatával rukkolt elő, mely egy készülékben egyesíti a nagyteljesítményű hőkamera piac utóbbi években napvilágra hozott összes innovációját letisztult, átgondolt formatervezéssel.


Az új ZOOM ZH50 V2 már elsőre is valami különlegeset nyújt. Nem "csupán" egy professzionális kézi hőkamerának tűnik. A gyártó a széria megtervezésekor arra a döntésre jutott, hogy elébe megy a legtöbb hőkamera vásárló által támasztott igénynek, miszerint igazán két készülékkel lenne jó a terepre kimenni. Egy olyannal, ami a gyors tájékozódásban segít nagy látószögével és jó perifériás látóterével, és egy másikkal, ami nagy nagyításával az azonosításban segít.
A Zoom ZH50 V2 hőkamera egyedülálló kettős objektív rendszerével gyorsan válthatunk két látószög között. Miután a 25 mm-es fókusztávolságú, nagy látószögű beállítással megtaláltuk a célt, gyorsan, egy mozdulattal válthatunk az 50 mm-esre a magabiztos beazonosításhoz és a pontos részletek szemléléséhez. Ez az új funkció végre egy eszközben elégíti ki a gyors keresés és a pontos azonosítás követelményeit - immáron két, markánsan elkülönített kezelő tárcsával.

 

 

A 640*512 felbontású hőérzékelővel, színes, nagy felbontású HD OLED kijelzővel felszerelve páratlan képalkotási effektussal büszkélkedhet. Az 50 mm-es fókusztávolság egy 640-es, 12 mikronos szenzorral minden eddiginél részletesebb képet biztosít. A funkciók széles skálájának köszönhetően, pl. változatos színválaszték, kép a képben, digitális zoom, legmelegebb pont követés és a távolságbecslő funkció továbbgondolása révén megalkotott automatikus célpont méret analizáló funkció lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az aktuális forgatókönyvek alapján válasszák ki az optimális megfigyelési módot. A látott kép és a hőkamera rugalmassága valóban minden eddigit felülmúl. Mindössze egy fókusztárcsa segítségével, intuitív módon válthat a felhasználó nagyobb mozdulattal a két fókuszállás között egy határozott lépcsőben, majd finomíthatja a fókuszbeállítást egy kesztyűben is jól kezelhető tárcsa elforgatásával.

 

 

Az újdonság kompakt méretű, kiváló fogású. Felépítése révén hatásosan, a V2 széria pedig kiemelten ellenáll víznek és pornak, minden porcikájában tartósságot ígér. Cserélhető 4400 mAh-s akkkumulátorral, mely rendkívül egyszerűen és gyorsan ki- és beszerelhető - nem beszélve a gyártó által ígért akár 10 órás üzemidőről*. Az akkumulátor USB-C-n keresztül és dokkolóban is tölthető.
0,4"-os színes AMOLED kijelzője szintén a jelen technológia határait feszegeti 1440 x 1080 pixeles felbontásával. Az itt látott kép 2,2 - 4,4-szeres optikai nagyítást enged, mely digitálisan akár 17,6-szeresig nagyítható. Ez így 8-szoros zoom-átfogás. A kép a képben funkció még erre is rátesz egy fokkal. A kép ikonjai folyamatosan informálnak az aktuálisan beállított nagyítási fokozatról. A V2 széria szemkagylóját tovább fejlesztették a még tisztább kép és precízebb dioptria állítás érdekében.

 

 

A világelső fejlesztésű, rendkívüli termikus érzékenységű (NETD < 25 mK) szenzor páratlan információkkal tölti meg a kijelzőt. A mérnökök arra törekedtek, hogy még rossz időjárási körülmények között is (alacsony hőmérséklet, eső, pára, vagy köd) kiváló legyen a kép kontrasztja a megfelelő felismerés és azonosítás érdekében. A gyártó által előre definiált kép jelenetek rendkívül széles tartományon mozognak, így a látott kép minden igényt kielégítő.

Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a kezelő gombok is hangtalan működésűek.

A Zoom ZH50 V2 az eddigi legszélesebb körben használható hőkamera éjszakai vadászatra, megfigyelésre és pozíció meghatározásra, de kereső és mentő egységek kezében is rendkívül hatékony és látványos segítség lehet. A polgári felhasználású hőkamerák megjelenése óta a gyártók az eszközök különböző konfigurálásával igyekeztek megfelelni különböző felhasználási köröknek és eltérő felhasználási távolságoknak. A Zoom sorozat megjelenésével ezek az idők elmúltak. A legrövidebbtől az eddigi legnagyobb távolságig mindenre optimális megoldást nyújt az új csúcsváltozat.

* Becsült üzemidő extra (pl. WiFi) funkciók működtetése nélkül

A beépített 32 GB memória szinte korlátlanul nyeli az elkészített képeket és nagyon szép minőségben adja vissza a nagy szenzorral készült videókat, melyek a beépített mikrofonnak köszönhetően végre hangsávval is rendelkeznek.

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
2 600 m
Objektív rendszer:
25/50 mm gyújtótávolság, manuális fókuszállítás
Digitális zoom:
1x, 2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
16
Szenzor:
640x512 nagy teljesítményű VOX detektor, 12 µm pixelméret
Speciális funkció:
változtatható objektív látószög
Kijelző:
0.4″ AMOLED 1440×1080
Adat tárolás:
32 GB beépített memória
Energiaellátás:
cserélhető IBP-1/4400mAh/DC3.7V Li-ion
Csatlakozók:
DC5V/2A(USB-C)
Betekintési távolság:
20 mm
Kilépő pupilla:
5,5 mm
Frontlencse átmérő:
50 mm
Állvány csatlakozás:
1/4 coll
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5 dpt
Helyettesítő áramforrás:
5 V külső (USB)
Felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
fehér kiemelés, fekete, vörös, színes (túlszaturált), madarász
Látószög:
17.5°×13.1° / 8.8°×6.6°
Ütésállóság:
1 m magasról történő leejtésig
Üzemidő:
akár 10 óra (egyetlen akkuval)
Vízállóság:
IP67
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20℃- +50℃ / -20℃- +50℃
Méretek:
220 x 59 x 75 mm
Tartozékok:
hőkamera, tok, 2xIBP-1 akku, töltő, hálózati adapter, USB-C kábel, csuklópánt, tisztító kendő.
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
zoomolható optikai nagyítás két diszkrét fókusztávolság között (25/50 mm)
Készülék tömeg:
710g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Cikkszám:
IRAZH50V2
Tömeg:
1 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!