Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

InfiRay Zoom ZH 38 hőkamera
InfiRay Zoom ZH 38 hőkamera
1 059 000 Ft

InfiRay Zoom ZH 38 hőkamera

Ismertetők

19 és 38 mm gyújtótávolságú objektív
640x512 szenzor felbontás; Vox mikrobolométer, pixelméret: 12 μm
NETD <= 25 mK
- 4400mAh kapacitású akku, akár 10 óra üzemidő

Felhasználás
kereső
Érzékelő felbontás
640 x 512 pixel
Megjelenítő felbontás
1440 x 1080 pixel
Megjelenítő típusa
AMOLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 25 mK
Alap nagyítás (optikai)
1,6 X
Vízszintes látószög
11,5 °
Azonosítási távolság
480 méter
Pixelfedés 100m-en
31 mm oldalhosszúságú négyzet
1 059 000 Ft
Részletek


Az InfiRay a jelenkor vezető hőkamera gyártójaként rendelkezik azzal az agilitással, céltudatossággal és pénzügyi háttérrel, mellyel egy gyártó diktálhatja a tempót.


Már annak idején az X-Eye E6 sorozat megjelenésekor megdöbbentünk készülékeik minőségén, a látott kép újszerű, minőségi részletességén. 2021-re a gyártó egy igazi újdonsággal rukkolt elő, mely egy készülékben egyesíti a hőkamera piac utóbbi években napvilágra hozott összes innovációját.


Az új ZOOM ZH38 elsőre szintén "csupán" egy professzionális kézi hőkamerának tűnik. A gyártó azonban arra a döntésre jutott, hogy elébe megy a legtöbb hőkamera vásárló által támasztott igénynek, miszerint igazán két készülékkel lenne jó a terepre kimenni. Egy olyannal, ami a gyors tájékozódásban segít nagy látószögével és jó perifériás látóterével, és egy másikkal, ami nagy nagyításával az azonosításban segít.
A Zoom ZH38 hőkamera egyedülálló kettős objektív rendszerével gyorsan válthatunk két látószög között. Miután a 19 mm-es fókusztávolságú, nagy látószögű beállítással megtaláltuk a célt, gyorsan, egy mozdulattal válthatunk 38 mm-esre a magabiztos beazonosításhoz és a pontos részletek szemléléséhez. Ez az új funkció végre egy eszközben elégíti ki a gyors keresés és a pontos azonosítás követelményeit.

A 640*512 felbontású hőérzékelővel, színes, nagy felbontású HD OLED kijelzővel felszerelve páratlan képalkotási effektussal büszkélkedhet. A funkciók széles skálájának köszönhetően, pl. változatos színválaszték, kép a képben, digitális zoom, forró pont követés és a távolságbecslő funkció továbbgondolása révén megalkotott automatikus célpont méret analizáló funkció lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az aktuális forgatókönyvek alapján válasszák ki az optimális megfigyelési módot. A látott kép és a hőkamera rugalmassága valóban minden eddigit felülmúl. Mindössze egy fókusztárcsa segítségével, intuitív módon válthat a felhasználó nagyobb mozdulattal a két fókuszállás között egy határozott lépcsőben, majd finomíthatja a fókuszbeállítást ugyanazon tárcsa apró mozdításával.

Az újdonság kompakt méretű, kiváló fogású. Felépítése révén hatásosan ellenáll víznek és pornak, minden porcikájában tartósságot ígér. Cserélhető 4400 mAh-s akkkumulátorral, mely rendkívül egyszerűen és gyorsan ki- és beszerelhető - nem beszélve a gyártó által ígért akár 10 órás üzemidőről*.
0,4"-os színes HD Amoled kijelzője szintén a jelen technológia határait feszegeti 1440 x 1080 pixeles felbontásával. Az itt látott kép 1,6 - 3,2-szeres optikai nagyítást enged, mely digitálisan akár 12,4-szeresig nagyítható. Ez így 8-szoros zoom-átfogás. A kép a képben funkció még erre is rátesz egy fokkal. A kép ikonjai folyamatosan informálnak az aktuálisan beállított nagyítási fokozatról.

A világelső fejlesztésű, rendkívüli termikus érzékenységű (NETD < 25 mK) szenzor páratlan információkkal tölti meg a kijelzőt. A mérnökök arra törekedtek, hogy még rossz időjárási körülmények között is (alacsony hőmérséklet, eső, pára, vagy köd) kiváló legyen a kép kontrasztja a megfelelő felismerés és azonosítás érdekében.

Az új kalibrációs eljárásnak köszönhetően lényegesen kisebb lett az energiafogyasztás és eltűnt a kalibrálás "zaja". Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a kezelő gombok is hangtalan működésűek.

A Zoom ZH38 széles körben használható éjszakai vadászatra, megfigyelésre és pozíció meghatározásra, de kereső és mentő egységek kezében is rendkívül hatékony és látványos segítség lehet.

* Becsült üzemidő extra (pl. WiFi) funkciók működtetése nélkül

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
1 974 m
Objektív rendszer:
19/38 mm gyújtótávolság, manuális fókuszállítás
Digitális zoom:
1x, 2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
12,8
Szenzor:
640x512 nagy teljesítményű VOX detektor, 12 µm pixelméret
Speciális funkció:
változtatható objektív látószög
Kijelző:
0.4″ AMOLED 1440×1080
Adat tárolás:
32 GB beépített memória
Energiaellátás:
cserélhető IBP-1/4400mAh/DC3.7V Li-ion
Csatlakozók:
DC5V/2A(USB-C)
Állvány csatlakozás:
1/4 coll
Felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
fehér kiemelés, fekete, vörös, színes (túlszaturált), madarász
Ütésállóság:
1 m magasról történő leejtésig
Üzemidő:
akár 10 óra (egyetlen akkuval)
Vízállóság:
IP67
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek:
190 x 65 x 60 mm
Tartozékok:
hőkamera, tok, 2xIBP-1 akku, töltő, hálózati adapter, USB-C kábel, csuklópánt, tisztító kendő.
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
zoomolható optikai nagyítás két diszkrét fókusztávolság között (19/38 mm)
Készülék tömeg:
580g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRAZH38
Tömeg:
1 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!