Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

InfiRay Xview-V2 hőkamera
InfiRay Xview-V2 hőkamera
269 000 Ft

InfiRay Xview-V2 hőkamera

Ismertetők

256x192-es hőérzékelő
- 25,5° látószög
- NETD:< 60 mK, 25 Hz
- fix fókusz, automata képkorrekció
mérés -20 - +400°C
- WiFi, beépített memória

Felhasználás
modul
Érzékelő felbontás
256 x 192 pixel
Termikus érzékenység - NETD
≤ 60 mK
Alap nagyítás (optikai)
1 X
Vízszintes látószög
42 °
Azonosítási távolság
50 méter
Pixelfedés 100m-en
286 mm oldalhosszúságú négyzet
269 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az új fejlesztésű InfiRay Xview egy zsebnyi professzionalizmus. Hatalmas tudás összesűrítve egy olyan készülékben, mely soha nem lesz útban. Mely mindig felhasználásra kész. Az InfiRay új, 12μm-es hőérzékelő szenzorai rendkívül sokoldalú felhasználásra születtek. Legyen az katonai, vadászati, ipari, egészségügyi, vagy hobbi felhasználású kamera - ezek a szenzorok mindig pontos és látványos megjelenítést garantálnak.

A kézi keresők ebben a formában jól használhatóak keresési, megfigyelési, vagy akár épületgépészeti célokra. A V2 változat 6,8 mm-es fókusztávolsága olyan látómezőt eredményez, mely kiválóan alkalmas szűkebb területek nagyobb látószöggel való vizsgálatára (pl. épületdiagnosztika). A készülék kezelése - logikus felépítése, 3 collos érintő képernyője és egyszerű, intuitív menüje révén - hamar elsajátítható. Technológia fejlettsége, ragyogó színei végre ebben a szegmensben is megszüntetik a homályos, értelmezhetetlen, kockásodó képi elemeket. A 256x192 pixel felbontású detektor a készülék rendeltetési távolságain kristálytiszta képet eredményez.

Az InfiRay az elmúlt években kiváló termékekkel alapozta meg nevét a hőkamera technika szinte összes szegmensében. A 25 Hz-es képfrissítés már itt is remek, folyamatos képekkel kápráztatja el a felhasználót. A Germánium lencse szavatolja a minőséget. A kategória legfontosabb jellemzője, hogy a látványos képi elemek mellett pontos hőmérséklet adatokat is képes szolgáltatni alap esetben -20°C és +120°C fok között, míg a kiterjesztett mód akár +400°C-ig kínál hőmérséklet mérés lehetőséget. Mindezt a gyártói ígéretei szerint akár +/-3°C pontossággal. Professzionális felhasználó kezében az emisszió állításával ez az érték jól tartható.

Az elérhető funkciók között található az automata képkorrekció, a 8 db színpaletta, a legalacsonyabb-, legmagasabb- és a kijelölt felület aktuális hőmérsékletének kijelzése. A készülék beépített memóriával rendelkezik, de 64 GB-ig képes TF, vagy micro SD kártyát fogadni. Így már jól jön a JPEG formátumú képek és MP4 formátumú videók rögzítése.

Külön értékes tulajdonsága, hogy WiFi-n keresztül alkalmas az élőkép megosztására. Az eszköz digitális nagyítással nem rendelkezik. Épületdiagnosztika jellegű célokra kifejezetten alkalmas kis területen jól működő nagy látószögével.

Adatok
Gyártó:
InfIray
Észlelési távolság:
500 m
Objektív rendszer:
6,8 mm fix fókusz
Szenzor:
256x192 VOx mikrobolométer
Csatlakozók:
USB-C
Felépítés:
Képernyős kereső
Képfrissítés:
25Hz
Kijelző szín üzemmódok:
8 szín
Látószög:
42,0°x32,1°
Vízállóság:
IP54
Működési / tárolási hőmérséklet:
-10 - +50°C / -30 - +70°C
Méretek:
123x61x35 mm
Tartozékok:
hőkamera, csuklószíj, USB kábel
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Mérési jell.: -20 - +120°C - kiterjesztett módban akár +400°C-ig Emisszió: 0,0 - 1,0, WIFI
Készülék tömeg:
190g
Gyártó által vállalt garancia:
Gyártó által vállalt garancia: 3 év
Cikkszám:
IRAXviewV2
Tömeg:
1 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!