Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Hikmicro Panther PH50L 2.0 hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel
Hikmicro Panther PH50L 2.0 hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel
1 150 000 Ft

Hikmicro Panther PH50L 2.0 hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel

Ismertetők

384x288 pixeles szenzor
- NETD<20mK, 12
 µm pixelméret
- 50mm-es fókusztávolság, 2600 m észlelési távolság
- 1024x768 pixeles OLED kijelző
- lézeres távolságmérés 600m-ig
- beépített ballisztikai kalkulátor
- cserélhető akkumulátor
- lövésre aktivált automatikus videó rögzítés

Felhasználás
céltávcső
Érzékelő felbontás
384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa
OLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 20 mK
Alap nagyítás (optikai)
4,3 X
Vízszintes látószög
5,3 °
Azonosítási távolság
630 méter
Pixelfedés 100m-en
24 mm oldalhosszúságú négyzet
1 150 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Hikmicro Panther 2.0, az eredeti Panther továbbfejlesztése, 384x288 pixeles felbontással és 12 mikronos érzékelővel büszkélkedhet, 20mK alatti NETD érzékenységgel, kivételes tisztaságot és akár 2600 méteres felismerést kínál.

 

Integrált 600 m-es lézeres távolságmérővel, és a beépített ballisztikai kalkulátorral, hosszú élettartamú, cserélhető 18650-es akkumulátorral, valamint beépített rögzítési és megosztási lehetőségekkel rendelkezik.

Ergonómiailag sötétben való használatra tervezték, fő kezelőszerveit egy innovatív forgatótárcsa használatával érhetjük el. Egy gyors elfordítással beállítható a digitális nagyítás, míg benyomásával a menü érhető el. Mindössze két másik gombra van szükség a további funkciókhoz: egy a lézeres távolságmérőhöz és egy másik a bekapcsoláshoz vagy készenléti állapothoz.

 

A készülék a HIKMICRO nagy nagyítású 50 mm-es lencserendszerével rendelkezik, amely 4,3-szoros optikai nagyítást (5.3° vízszintes látómező) és akár összesen 34-szoros, 8-szoros digitális zoomot biztosít. F1,0 rekesznyílása biztosítja a hőjelek veszteségmentes begyűjtését. Az áttekinthető 1024x768px-es OLED-kijelző testreszabható beállításokat kínál, beleértve a Picture-In-Picture (kép a képben) és a négy termikus színpalettát.
A HIKMICRO legújabb szoftverét használva egy egy-lövéses nullázási rendszert kínál, valamint kompatibilitást a mobilalkalmazással a streaming és a vezérlés érdekében. A külön megvásárolható Picatinny-sínes, illetve specifikus szerelékek segítségével könnyen felszerelhető , alkalmas nagy visszarúgású kaliberekhez is, és IP67-es vízállósági besorolással büszkélkedhet.

 


Kivehető 18650-es akkumulátorral működik, így hosszú vadászatokat tesz lehetővé áramellátási gondok nélkül. Az akkumulátor állapotát jelző minőségi töltő és két db akkumulátor tartozék.
A beépített WI-FI hotspot képesség lehetővé teszi a fájlok valós idejű átvitelét, a livestreaminget az okostelefonra és a vezeték nélküli firmware frissítéseket a HIKMICRO SIGHT alkalmazáson keresztül, miután a hotspoton keresztül csatlakozik a telefonhoz. A letöltéshez keresse a HIKMICRO SIGHT alkalmazást az App Store (iOS rendszer) vagy a Google Play™ (Android rendszer) oldalon, vagy a letöltéshez és telepítéshez szkennelje be a QR-kódot.

Kiemelt jellemzők:

Nagy hőérzékenység, tökéletes részletfelismerés

Minden részlet számít a célpontok azonosításakor. A kevesebb mint 20 mK NETD segít a tárgyak apró részleteinek egyszerű és tiszta azonosításában a háttérből, még a legnehezebb időjárási és gyenge fényviszonyok között is.

 

Az integrált kialakítás problémamentes élményt nyújt

A PANTHER LRF 2.0 folytatja a korábbi elődjének megfelelő stílusú kialakítást kompakt és robusztus felépítésével, a kezelő gombok kialakítása praktikus és intuitív navigációt biztosít a vadászok számára.

 

Egy lövéses nullázás
A Panther a HIKMICRO legújabb szoftverét használja, amely egy frissített nullázási rendszert tartalmaz egy lövéses nullázással, így a távcső gyorsan és egyszerűen összehangolható a puskával.

 

Nagy ütésállóság
A fémház és a robusztus alkatrészek nagy ellenállást biztosítanak a nagyobb kaliberű .375 H&H, 12-es (sörétes)  és 9,3 × 64-es kalibereknél akár 1000g/0,4ms-ig.

 

Erőteljes akkumulátorteljesítmény
A felhasználók élvezhetik az erőteljes akkumulátorteljesítményt minden téren, és a hosszabb vadászutak is lehetségesek áramellátási gondok nélkül. A csereakkumulátorok könnyen beszerezhetők és gazdaságosan megvásárolhatók.

Adatok
Gyártó:
Hikmicro
Észlelési távolság:
2 600 m
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság F1.0
Digitális zoom:
2x, 4x, 8x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
34,4
Szenzor:
384x288 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 20 mK
Speciális funkció:
lézeres távolságmérő, ballisztikai kalkulátor és lövedék esés kijelzés, lövésre aktivált automatikus videó felvétel
Kijelző:
1024x768 pixel, 0,39 inch
Adat tárolás:
16 GB beépített memória
Energiaellátás:
cserélhető akkumulátor 18650 szabvány 3.7 V,
Csatlakozók:
USB-C
Betekintési távolság:
45 mm
Kilépő pupilla:
6mm
Frontlencse átmérő:
50 mm
Állvány csatlakozás:
1/4 coll
Dioptria kompenzáció:
-5 - +3 dpt
Helyettesítő áramforrás:
5 V külső (USB)
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
4 féle: Black Hot, White Hot, Red Hot, Fusion
Látószög:
5,3°x4,0°
Legkisebb fókusztávolság:
5m
Spektrális méréstartomány:
8 - 14 µm
Lövésállóság:
1000g/0.4ms
Üzemidő:
akár 6 óra
Vízállóság:
IP67
Működési / tárolási hőmérséklet:
-30 - +55°C
Méretek:
227 x 74 x 88 mm
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, 2db akkumulátor, félkemény szövet tok, 2 fészkes akkutöltő, USB kábel
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő; WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető; Lézeres távmérő , ballisztikai kalkulátor
Készülék tömeg:
585g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás, az érzékelő elemre 10 év gyártói garancia
Cikkszám:
HIKPH50LV2
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!