Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Hikmicro Panther PH35L 2.0 hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel
Hikmicro Panther PH35L 2.0 hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel
999 000 Ft

Hikmicro Panther PH35L 2.0 hőkamera céltávcső beépített lézeres távolságmérővel

Ismertetők

384x288 pixeles szenzor
- NETD<20mK, 12
 µm pixelméret
- 35mm-es fókusztávolság, 1800 m észlelési távolság
- 1024x768 pixeles OLED kijelző
- lézeres távolságmérés 600m-ig
- beépített ballisztikai kalkulátor
- cserélhető akkumulátor
- lövésre aktivált automatikus videó rögzítés

Felhasználás
céltávcső
Érzékelő felbontás
384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa
OLED
Termikus érzékenység - NETD
≤ 20 mK
Alap nagyítás (optikai)
3,0 X
Vízszintes látószög
7,5 °
Azonosítási távolság
430 méter
Pixelfedés 100m-en
34 mm oldalhosszúságú négyzet
999 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Hikmicro Panther 2.0, az eredeti Panther továbbfejlesztése, 384x288 pixeles felbontással és 12 mikronos érzékelővel büszkélkedhet, 20mK alatti NETD érzékenységgel, kivételes tisztaságot és akár 1800 méteres felismerést kínál.

 

Integrált 600 m-es lézeres távolságmérővel, és a beépített ballisztikai kalkulátorral, hosszú élettartamú, cserélhető 18650-es akkumulátorral, valamint beépített rögzítési és megosztási lehetőségekkel rendelkezik.

Ergonómiailag sötétben való használatra tervezték, fő kezelőszerveit egy innovatív forgatótárcsa használatával érhetjük el. Egy gyors elfordítással beállítható a digitális nagyítás, míg benyomásával a menü érhető el. Mindössze két másik gombra van szükség a további funkciókhoz: egy a lézeres távolságmérőhöz és egy másik a bekapcsoláshoz vagy készenléti állapothoz.

 

A készülék a HIKMICRO nagy nagyítású 35 mm-es lencserendszerével rendelkezik, amely 3-szoros optikai nagyítást (7.5° vízszintes látómező) és akár összesen 24-szeres, 8-szoros digitális zoomot biztosít. F1,0 rekesznyílása biztosítja a hőjelek veszteségmentes begyűjtését. Az áttekinthető 1024x768px-es OLED-kijelző testreszabható beállításokat kínál, beleértve a Picture-In-Picture (kép a képben) és a négy termikus színpalettát.
A HIKMICRO legújabb szoftverét használva egy egy-lövéses nullázási rendszert kínál, valamint kompatibilitást a mobilalkalmazással a streaming és a vezérlés érdekében. A külön megvásárolható Picatinny-sínes, illetve specifikus szerelékek segítségével könnyen felszerelhető , alkalmas nagy visszarúgású kaliberekhez is, és IP67-es vízállósági besorolással büszkélkedhet.

 


Kivehető 18650-es akkumulátorral működik, így hosszú vadászatokat tesz lehetővé áramellátási gondok nélkül. Az akkumulátor állapotát jelző minőségi töltő és két db akkumulátor tartozék.
A beépített WI-FI hotspot képesség lehetővé teszi a fájlok valós idejű átvitelét, a livestreaminget az okostelefonra és a vezeték nélküli firmware frissítéseket a HIKMICRO SIGHT alkalmazáson keresztül, miután a hotspoton keresztül csatlakozik a telefonhoz. A letöltéshez keresse a HIKMICRO SIGHT alkalmazást az App Store (iOS rendszer) vagy a Google Play™ (Android rendszer) oldalon, vagy a letöltéshez és telepítéshez szkennelje be a QR-kódot.

Kiemelt jellemzők:

Nagy hőérzékenység, tökéletes részletfelismerés

Minden részlet számít a célpontok azonosításakor. A kevesebb mint 20 mK NETD segít a tárgyak apró részleteinek egyszerű és tiszta azonosításában a háttérből, még a legnehezebb időjárási és gyenge fényviszonyok között is.

 

Az integrált kialakítás problémamentes élményt nyújt

A PANTHER LRF 2.0 folytatja a korábbi elődjének megfelelő stílusú kialakítást kompakt és robusztus felépítésével, a kezelő gombok kialakítása praktikus és intuitív navigációt biztosít a vadászok számára.

 

Egy lövéses nullázás
A Panther a HIKMICRO legújabb szoftverét használja, amely egy frissített nullázási rendszert tartalmaz egy lövéses nullázással, így a távcső gyorsan és egyszerűen összehangolható a puskával.

 

Nagy ütésállóság
A fémház és a robusztus alkatrészek nagy ellenállást biztosítanak a nagyobb kaliberű .375 H&H, 12-es (sörétes)  és 9,3 × 64-es kalibereknél akár 1000g/0,4ms-ig.

 

Erőteljes akkumulátorteljesítmény
A felhasználók élvezhetik az erőteljes akkumulátorteljesítményt minden téren, és a hosszabb vadászutak is lehetségesek áramellátási gondok nélkül. A csereakkumulátorok könnyen beszerezhetők és gazdaságosan megvásárolhatók.

Adatok
Gyártó:
Hikmicro
Észlelési távolság:
1 800 m
Objektív rendszer:
35 mm fókusztávolság F1.0
Digitális zoom:
2x, 4x, 8x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
24
Szenzor:
384x288 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 20 mK
Speciális funkció:
lézeres távolságmérő, ballisztikai kalkulátor és lövedék esés kijelzés, lövésre aktivált automatikus videó felvétel
Kijelző:
1024x768 pixel, 0,39 inch
Adat tárolás:
16 GB beépített memória
Energiaellátás:
cserélhető akkumulátor 18650 szabvány 3.7 V,
Csatlakozók:
USB-C
Betekintési távolság:
45 mm
Kilépő pupilla:
6mm
Frontlencse átmérő:
50 mm
Állvány csatlakozás:
1/4 coll
Dioptria kompenzáció:
-5 - +3 dpt
Helyettesítő áramforrás:
5 V külső (USB)
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
4 féle: Black Hot, White Hot, Red Hot, Fusion
Látószög:
7,5°x5,7°
Legkisebb fókusztávolság:
5m
Spektrális méréstartomány:
8 - 14 µm
Lövésállóság:
1000g/0.4ms
Üzemidő:
akár 6 óra
Vízállóság:
IP67
Működési / tárolási hőmérséklet:
-30 - +55°C
Méretek:
215 x 67 x 88 mm
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, 2db akkumulátor, félkemény szövet tok, 2 fészkes akkutöltő, USB kábel
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő; WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető; Lézeres távmérő , ballisztikai kalkulátor
Készülék tömeg:
585g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás, az érzékelő elemre 10 év gyártói garancia
Cikkszám:
HIKPH35LV2
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!