Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Hikmicro A50TN Alpex éjjellátó céltávcső 940nm-es infravetővel
Hikmicro A50TN Alpex éjjellátó céltávcső 940nm-es infravetővel
285 000 Ft

Hikmicro A50TN Alpex éjjellátó céltávcső 940nm-es infravetővel

Ismertetők

- céltávcső formájú fém ház
- hosszú üzemidő, 2db beépített 18650 akku és egy R123 cserélhető akku rekesz
- méretarányos ballisztikai szálkeresztek
- akár 300 méteres hatótáv éjszaka, láthatatlan fényű 940 nm-es infravetővel
- gyorsoldású infravető konzol
- lövésre aktivált videó és hang rögzítés
- magyar nyelvű menü

285 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Hikmicro Alpex A50TN digitális éjjellátó céltávcső klasszikus letisztult formájával, jól átlátható piktogrammos menürendszerével minden területen megbízhatóan kiváltja és felül is múlja a hagyományos céltávcsövek képességeit.

A Hikvision brand amely a Hikmicro anyavállalata, hosszú évek tapasztalatát szerezte meg a biztonságtechnikai kamerák terén, ez az a tudás ami a vadászati célú termékek fejlesztésénél is visszaköszön.

A letisztult hagyományos céltávcső forma 30 mm-es szerelékekkel kompatibilis. Mentes minden felesleges gombtól, ugyanakkor minden fontos funkció könnyen elérhető. A készülék por és víz ellen szigetelt kivitelű IP67-es védelemmel rendelkezik, tehát még igen mostoha időjárási körülmények között is nyugodtan használható, a gyártó szerint még -30 vagy +55°C hőmérséklet tartományban is.

Az élesség állító gyűrűt az éjjellátó elején találjuk, míg a dioptria-állítási lehetőséget pedig szokás szerint az okulár (szemlencse) oldalon Ezeken túl már csak három nyomógomb és egy kompbinált forgatótárcsa kezelését kell csupán megtanulnunk. Utóbbi forgatógomb hivatott a logikusan felépített menübe lépés és navigálás szerepét elvégezni illetve itt érjük el a digitális zoom ( 1 - 2 - 4 - 8x ) beállítását is.

Az éjjellátó céltávcső áramellátásáról egyrészt a beépített 18650 típusú akkumulátor, másrészt a külső cserélhető CR123A típusú akkumulátor gondoskodik, így egyetlen töltéssel akár 12 óra működési időt is nyerhetünk.

A Hikmikro Alpex A50TN digitális éjjellátó céltávcső infravetője 940 nm-es tartományban működik, így emberi és állati szám számára láthatatlanul világít. Aktív szabályzója éjszaka rendkívül gyorsan alkalmazkodik a távolság változásból fakadó fénydifferenciához.

A készülék lelke a kimagaslóan érzékeny 1920 x 1080 FullHD felbontású érzékelő nappal színes képet mutat, akár szürkületi viszonyok között is jól használhatóan, éjszakai módban vaksötétben pedig fekete-fehér képet nyújt amelyet az infravetője támogat hatékonyan. A látott képet a készülék 1024 x 768 képpontú OLED kijelzőjén, vagy mobiltelefonos alkalmazás és a beépített WiFi segítségével akár  okostelefonunkon keresztül is figyelemmel kísérelhetjük.

Mivel ez az éjjellátó 64 GB beépített memóriát is tartalmaz, akár több órányi videó hangrögzítéssel és fénykép adat tárolható rajta. A rengeteg hasznos képességek közül mindenképpen említést érdemel a gazdag külön paraméterezhető és menthető szálkereszt-választék, a kép a képben üzemmód, az "egy lövéses beállítás" lehetősége, valamint a visszarúgásra aktiválódó felvétel készítés is, ami a lövés előtti valamint utáni 7, 10 vagy 15 másodperces időintervallumot rögzíti.


FIGYELEM! - A CSOMAGOLÁSBAN TALÁLHATÓ CR123 ELEMEKET NEM SZABAD TÖLTENI MERT NEM AKKUMULÁTOROK!!!
CSAK OLYAN AKKUT TÖLTSÖN AMELYIKEN A RECHARGEABLE FELIRATOT LÁTJA!!! pl RCR123

Adatok
Felhasználás:
digitális céltávcső (éjjel-nappali)
Gyártó:
Hikmicro
Érzékelő felbontás:
1920 x 1080 pixel
Alap nagyítás (optikai):
3,5 X
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
14
Digitális zoom:
1x - 4x
Fényérzékenység:
0,001 lux
Vízszintes látószög:
7,7 °
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság, F1.2
Megjelenítő felbontás:
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa:
OLED
Fényvető:
940nm-es (láthatatlan), külső
Speciális funkció:
automatikus videófelvétel lövésérzékelésre
Adat tárolás:
belső memória 64Gb
Energiaellátás:
2x18650 beépített akku, 1db RCR123 akku fészek a függőleges toronykupak alatt
Csatlakozók:
USB-C
Dioptria kompenzáció:
+/- 5 dpt
Betekintési távolság:
60 mm
Lövésállóság:
1000g/0.4ms
Vízállóság:
IP67
Tartozékok:
hordtáska, infravető, infravető szerelék, törlőkendő, hordtáska nyakpánt, akkumulátorok (az infravetőbe), elemek (a készülékbe), akku töltőkehely, USB kábel
Egyéb tulajdonságok:
30mm-es tubus, Wifi, Hikmicro Sight alkalmazással élőkép a telefonon, kép a képben, képernyő merevítés belövéshez, Önaktiváló felvétel Folytonos felvétel Időbélyegző Hangrögzítés Hangjelzés Expozíció kompenzáció
Üzemidő:
akár 12 óra
Működési / tárolási hőmérséklet:
-30 - +50°C
Készülék tömeg:
1062 g
Méretek:
442 x 79 x 84 mm
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás, az érzékelő elemre 10 év gyártói garancia
Cikkszám:
HIKA50TN
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!