Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Hikmicro A50T-S Alpex éjjellátó céltávcső infravető nélkül
Hikmicro A50T-S Alpex éjjellátó céltávcső infravető nélkül
240 000 Ft

Hikmicro A50T-S Alpex éjjellátó céltávcső infravető nélkül

Ismertetők

- céltávcső formájú fém ház
- hosszú üzemidő, 2db beépített 18650 akku és egy R123 cserélhető akku rekesz
- méretarányos ballisztikai szálkeresztek
- lövésre aktivált videó és hang rögzítés
- magyar nyelvű menü

240 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A Hikmicro Alpex A50T-S digitális éjjellátó céltávcső klasszikus letisztult formájával, jól átlátható piktogrammos menürendszerével minden területen megbízhatóan kiváltja és felül is múlja a hagyományos céltávcsövek képességeit.

A Hikvision brand amely a Hikmicro anyavállalata, hosszú évek tapasztalatát szerezte meg a biztonságtechnikai kamerák terén, ez az a tudás ami a vadászati célú termékek fejlesztésénél is visszaköszön.

A letisztult hagyományos céltávcső forma 30 mm-es szerelékekkel kompatibilis. Mentes minden felesleges gombtól, ugyanakkor minden fontos funkció könnyen elérhető. A készülék por és víz ellen szigetelt kivitelű IP67-es védelemmel rendelkezik, tehát még igen mostoha időjárási körülmények között is nyugodtan használható, a gyártó szerint még -30 vagy +55°C hőmérséklet tartományban is.

Az élesség állító gyűrűt az éjjellátó elején találjuk, míg a dioptria-állítási lehetőséget pedig szokás szerint az okulár (szemlencse) oldalon Ezeken túl már csak három nyomógomb és egy kompbinált forgatótárcsa kezelését kell csupán megtanulnunk. Utóbbi forgatógomb hivatott a logikusan felépített menübe lépés és navigálás szerepét elvégezni illetve itt érjük el a digitális zoom ( 1 - 2 - 4 - 8x ) beállítását is.

Az éjjellátó céltávcső áramellátásáról egyrészt a beépített 18650 típusú akkumulátor, másrészt a külső cserélhető CR123A típusú akkumulátor gondoskodik, így egyetlen töltéssel akár 12 óra működési időt is nyerhetünk.

A készülék lelke a kimagaslóan érzékeny 1920 x 1080 FullHD felbontású érzékelő nappal színes képet mutat, akár szürkületi viszonyok között is jól használhatóan, éjszakai módban vaksötétben pedig fekete-fehér képet nyújt amelyet az infravetője támogat hatékonyan. A látott képet a készülék 1024 x 768 képpontú OLED kijelzőjén, vagy mobiltelefonos alkalmazás és a beépített WiFi segítségével akár  okostelefonunkon keresztül is figyelemmel kísérelhetjük.

Mivel ez az éjjellátó 64 GB beépített memóriát is tartalmaz, akár több órányi videó hangrögzítéssel és fénykép adat tárolható rajta. A rengeteg hasznos képességek közül mindenképpen említést érdemel a gazdag külön paraméterezhető és menthető szálkereszt-választék, a kép a képben üzemmód, az "egy lövéses beállítás" lehetősége, valamint a visszarúgásra aktiválódó felvétel készítés is, ami a lövés előtti valamint utáni 7, 10 vagy 15 másodperces időintervallumot rögzíti.

Műszaki tartalma megegyezik az A50T és A50TN típusjelzésű csomagokkal, de hiányzik az infravető, az infravető konzol, az infravetőhöz tartozó akkumulátorok és töltőkehely.

 

Adatok
Felhasználás:
digitális céltávcső (éjjel-nappali)
Gyártó:
Hikmicro
Érzékelő felbontás:
1920 x 1080 pixel
Alap nagyítás (optikai):
3,5 X
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
14
Digitális zoom:
1x - 4x
Fényérzékenység:
0,001 lux
Vízszintes látószög:
7,7 °
Objektív rendszer:
50 mm fókusztávolság, F1.2
Megjelenítő felbontás:
1024 x 768 pixel
Megjelenítő típusa:
OLED
Speciális funkció:
automatikus videófelvétel lövésérzékelésre
Adat tárolás:
belső memória 64Gb
Energiaellátás:
2x18650 beépített akku, 1db RCR123 akku fészek a függőleges toronykupak alatt
Csatlakozók:
USB-C
Dioptria kompenzáció:
+/- 5 dpt
Betekintési távolság:
60 mm
Lövésállóság:
1000g/0.4ms
Vízállóság:
IP67
Tartozékok:
hordtáska, törlőkendő, hordtáska nyakpánt, elemek (a készülékbe), USB kábel
Egyéb tulajdonságok:
30mm-es tubus, Wifi, Hikmicro Sight alkalmazással élőkép a telefonon, kép a képben, képernyő merevítés belövéshez, Önaktiváló felvétel Folytonos felvétel Időbélyegző Hangrögzítés Hangjelzés Expozíció kompenzáció
Üzemidő:
akár 12 óra
Működési / tárolási hőmérséklet:
-30 - +50°C
Készülék tömeg:
1062 g
Méretek:
442 x 79 x 84 mm
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás, az érzékelő elemre 10 év gyártói garancia
Cikkszám:
HIKA50T-S
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!