Új jelszó kérése

Vásárló belépés

Termékajánló

Fizetési megoldás

Hírlevél

Termék részletekD/CODE illatmentes szagtalanító permet (354ml)

D/CODE illatmentes szagtalanító permet (354ml)
  • D/CODE illatmentes szagtalanító permet (354ml)
  • D/CODE illatmentes szagtalanító permet (354ml)

Termék ára
2 400 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
OA1310
Megosztom
Funkciók
Tömeg
500 g/db
Rövid leírás a termékről

   A Code Blue® régóta vezető helyet foglal el az eltökélt vadászoknak szánt csalogató, elfedő illatanyagok és a szagtalanító készítmények piacán. A D/CODE™ márkajelzésű termékei jelentik az emberi szagok teljes megsemmisítését.
   Ezekkel a készítményekkel a lehető legközelebb kerülhet észrevétlenül a természet érzékeny orrú lakóihoz. A Code Blue® hírnevét tudomány és bizonyított eredmények biztosítják.

   A szabadalmaztatott Silver Scent® technológiát alkalmazó szagmentesítő termékei az elérhető legeredményesebbek.
A kifejlesztett ezüst nanorészecske képes arra, hogy behatoljon és elpusztítsa az emberi szagot okozó baktériumokat és mikroorganizmusokat. Ez valósul meg ezekben a termékekben amelyek kifejezetten az emberi szagot okozó mikroorganizmusokat képesek elpusztítani, mindezt nagyon rövid idő alatt.

 

   A sikeres vadászat nagy mértékben függ attól, hogy a vad mit szagol ki és mit nem Pontosan ez az ahol a D/CODE™ termékek jeleskednek. A Code Blue® széleskörű és mesterien megalkotott szagmentesítő termékpalettája az ami biztosítja a régimódi álcázási trükkök fölött szükséges plusszt. Tetőtől talpig és a tisztálkodástól a terepen való alkalmazásig biztosítja az aprólékosan megalkotott szagmentesítés rendszerét egy példátlanul kifinomult szintig.

   Fontos figyelembe venni azt is, hogy nemcsak a vadászat idejére gondoskodjunk a szagmentességünkről, hanem a járulékos tevékenységek idejére is. Például amikor megközelítjük és kezeljük a vadkamerákat és a vadetetőket. Ilyenkor is otthagyjuk a természettől idegen szagunkat a területen. Ezért kell úgy tekintenünk a szagmentesítésre mint egy életstílusra.
   Ezért áll a D/CODE™ szagmentesítő rendszere ennyi féle termékből, hogy biztosítsa a szükséges feltételeket a vadászat előtt és a annak teljes időtartama alatt. Amint elsőkézből megtapasztalta, hogy a D/CODE™ termékek milyen jól működnek, soha nem fog többé D/CODE™ nélkül vadászni.

A D/CODE™ legfontosabb jellemzői:

  • Elpusztítja az emberi szagot okozó baktériumokat, vírusokat és gombákat.
  • A töltéssel ellátott Silver Scent® molekulák megtalálják és elpusztítják mindhárom szagot okozó mikroorganizmus típust: a baktériumokat, gombákat és vírusokat.
  • Különböző termékeket kínál a teljes szagmentesítéshez: test higiénia, öltözet kezelés és terepi szag kezelés területeken.
A termék tulajdonságai

D/CODE illatmentes szagtalanító permet (354ml):

  • A Silver Scent® technológia közreműködésével elpusztítja a szagot okozó baktériumok 99,9%-át a permetezett felületen, illetve a megszáradást követően hosszú ideig kifejti a hatását.
  • Arra lett kifejlesztve, hogy megszüntessen bármilyen szagot ami a vadászat előtt és alatt keletkezik.
  • A vadászat megkezdése előtt ennek a permetnek a használata az utolsó lépés a sorban a szagtalanítás terén.
  • Szórófejes flakonos kiszerelésben érhető el, így egyszerűen és hatékonyan permetezhető az öltözetre és a felszerelésre.