Dali S253 hőkamera

-15%
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
Dali S253 hőkamera
499 900 Ft
424 000 Ft
Kezdete: 2020.11.27   A készlet erejéig!

25 mm-es fókusztávolságú objektív, manuális fókusz
384x288 pixel szenzor felbontás, 17 µm pixel méret
2 - 8 -szoros nagyítás (2-szeres optikai, 2 - 4-szeres digitális)
- észlelési távolság (emberalak): 800 m-es 

Részletek

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

A 1280x960 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. A 25 mm-es fix fókusztávolságú objektívnek és 384x288pixel felbontású érzékelőnek köszönhetően nagy, 800 méteres észlelési távolság áll a felhasználó rendelkezésére (emberalak esetében).

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. 

Dali menu

A leggyakrabban használ funkciók a menübe lépés nélkül a kezelőgombok rövid megnyomásával elérhetőek.

Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. Más márkákkal szemben teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra. Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét.

 A 2x-es, 3x-os és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhetjük, amit keresünk. A beépített távolságbecslő funkció plusz információt szolgáltat az állat magasságának ismerete esetén. Szükség esetén a beépített lézer pointer bekapcsolásával láthatja a felhasználó társa, hogy hová néz a hőkamera. Ez a funkció mentési feladatok során lehet hasznos. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható és rögzíthető.

beépített akkumulátorral több mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Dali S253-nál nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL formátumban rögzíthető.

Adatok
Felhasználás
kereső
Gyártó
Dali
Érzékelő felbontás

Minél nagyobb felbontású az érzékelő, annál részletesebb a kép alapnagyításnál.

384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás
1280 x 960 pixel
Termikus érzékenység - NETD

NETD: "Noise Equivalent Themperature Difference"  -  azt jellemzi, hogy a hőkamera érzékelője milyen érzékenyen tud különbséget tenni a tárgyak által kisugárzott hőmennyiségek között, mértékegysége a milli Kelvin (mK).

Minél alacsonyabb az NETD érték annál kontrasztosabban tudja a hőmérsékleteltéréseket megjeleníteni a kamera. Előfordul, hogy a gyártó nem publikálja.

≤ 80 mK
Észlelési távolság

Az a legnagyobb távolság aminél egy felnőtt ember kiterjedésű (kb. 1,8m magas és 0,5m széles) hőforrás észlelhető, a háttérből kitűnik.

800 m
Alap nagyítás (optikai)

Alap nagyításnál kapjuk a lehető legélesebb képet, hőkameráknál minden további nagyítás digitális. A digitálisan nagyított kép pixelesedik.

2 X
Objektív rendszer
25 mm F1.0, manuális fókusz
Digitális zoom
2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális)
8
Szenzor
384x288 pixel 17 µm pixel méret
Kijelző
1280 x 960 pixel, színes LCD, állítható fényerővel
Energiaellátás
újratölthető beépített Li-Ion akkumulátor
Csatlakozók
standard micro USB, Video PAL
Állvány csatlakozás
van
Dioptria kompenzáció
van
Felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés

Alacsony képfrissítésnél a objektumok mozgása szaggatott hatásúvá válik a megjelenítőn. 50Hz-nél a mozgás szaggatottsága egyáltalán nem észlelhető, nagyjából 25Hz alatti képfrissítésnél válik az ember számára feltűnően észlelhetővé.

50 Hz
Kijelző szín üzemmódok
4 üzemmód: forró fekete, forró fehér, forró vörös, színes
Látószög
14°×10.5°
Legkisebb fókusztávolság
1m
Spektrális méréstartomány
8 - 14 µm
Ütésállóság
1 m magasról történő leejtésig
Üzemidő
több mint 5 óra
Vízállóság
víz és porálló IP66
Működési / tárolási hőmérséklet
-40°C - + 60°C / -20°C - +50°C
Méretek
190x70x70mm
Tartozékok
hőkamera, hálózati töltő, micro USB töltőkábel, csuklópánt, puha tok
Szín
fekete
Egyéb tulajdonságok
WiFi LiveView mobiltelefonon keresztül, forró pont keresés, távolságbecslő funkció, lézer mutató
Készülék tömeg
500g
Jótállás
2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám
DALS253
Tömeg
1,3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ismertetők
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.