Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső

-12%
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
Pulsar Trail 2 XQ50 LRF hőkamera céltávcső
1 392 500 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 219 000 Ft
Kezdete: 2022.03.06   A készlet erejéig!

- 384x288-as érzékelő felbontás
- 3.5 - 14x nagyítás (3.5x optikai, 4x digitális)
- 17 µm pixelméret, 50 Hz képfrissítés
- lézeres távolságmérő
- AMOLED kijelző
- giroszkóp, dőlésszögmérő
- Vízálló (IPX7), beépített képrögzítő egység
- Wifi & micro USB port
- Android és iOS alkalmazás
- normál Weaver szerelékkel, a QD112 gyorskioldású külön megvásárolható

Részletek

Abban az esetben, ha szeretne biztosra menni, válassza a legjobbat! A hőkamera céltávcsövek közül a legjobb ár/érték aránnyal a Pulsar céltávcsövek rendelkeznek.

A Trail hőkamera céltávcső újítása, hogy a kamera házán egy hőelvezető felületet alakítottak ki. Ennek köszönhetően az érzékelő nem melegszik és a kalibrálás is kisebb zajjal jár.

A Trail hőkamerák nagyítása digitálisan az alap (optikai) nagyítás nyolcszorosára növelhető. A 38-as modell nagyítása kisebb (1,2X-9,6X), így a nagyobb látómező segítségével a közelebbi (akár gyorsan mozgó) célok is kényelmesebben megfigyelhetőek. Az 50-es modell nagyobb nagyítású (2X-16X) ,így ha távolabbra szeretnénk használni, akkor ez a modell lesz a megfelelő választás.

Érzékelője 640x480 pixel felbontású. Képfrissítése 50 Hz, aminek köszönhetően a gyorsan mozgó tárgyak is könnyedén, folyamatos, akadásmentes képpel követhetőek.

Az AMOLED kijelző kiváló kontraszttal és kis fogyasztással rendelkezik. Élesebb, kontrasztosabb az LCD-nél és akár -25°C-os hőmérsékleten is jól használhatók. A kép változatlanul kiváló marad fagypont feletti hőmérséklet mellett is. A kijelző igény szerint használat közben ki- és bekapcsolható, így elkerülhetővé válik a fény kiszűrődése, a készülékből. Ilyenkor csak a kijelző kapcsol ki és nem kell megvárni, hogy a rendszer újra betöltsön, ha vissza akarjuk kapcsolni.

A hőkamera kezelése egyszerű, úgy tervezték, hogy a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetőek legyenek. A készülékhez távirányító is vásárolható (nem tartozék!) melyen szintén helyet kaptak a legfontosabb funkciók.

13 különféle szálkereszt választható és három különböző nullázási profil (fegyver/lőszer) állítható be. Minden profilhoz 5 különböző belövési távolság menthető. A Pulsar céltávcsöveknél megszokott egy lövéssel történő belövést a „Freeze” funkció egészíti ki. A cél képét rögzíteni lehet a képernyőn, így a fegyverünket nem kell elmozdítás nélkül folyamatosan a célon tartani miközben megjelöljük a becsapódási pontot.

A céltávcső „kép a képben” funkciója a szálkereszt és a célzóna nagyított képét teszi megjeleníthetővé a kijelző felső részén. A szálkereszt kinagyított képe ideális a pontos célzáshoz, mindeközben a látómező nagy része akadálymentes marad.

A készülék rendelkezik digitális távolságbecslő funkcióval a céltárgy méretének ismerete alapján (nyúl, vaddisznó, gímszarvas méretéhez viszonyítva).

Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. Jelzi a felhasználó számára, ha horizontálisan 5o-nál nagyobb szögben meg van döntve (három fokozatban figyelmeztet a dőlés mértékére). Automatikus kikapcsolás funkció segítségével növelhető meg az elemek / akkumulátorok élettartama. Abban az esetben, ha a céltávcső vertikálisan 70o-os, vagy horizontálisan 30o-os szögben meg van döntve, a távcső automatikusan kikapcsol. A dőlésszögmérő ki is kapcsolható.

Beépített képrögzítő egység segítségével videó és állóképek rögzíthetőek vele, melyek USB kábelen, vagy WIFI kapcsolaton keresztül továbbíthatóak más eszközökre. A 16 GB-os belső memóriára több mint 150 perc videófelvétel, vagy 10.000db állókép rögzíthet (avi/jpeg, 640x480).

Android és iOS alkalmazással (Stream Vision) a kamera képét élőben követhetjük és rögzíthetjük mobil eszközökön. Az alkalmazással bizonyos beállításokat is módosíthatunk és a kamera szoftverét is frissíthetjük majd a jövőben. 

A Trail készülékek gyorscsatlakozású IPS7 akkumulátorral érkeznek, melyekkel több mint 8 órán keresztül üzemelnek. Igény esetén kiegészítő IPS14 akkumulátor is megvásárolható hozzájuk. Micro USB porton keresztül külső táp (pl.: power bank) is adható a készüléknek.

Teljes mértékben vízálló (IPX7). Egy méteres vízmélységig meríthető 30 percen keresztül, így esőben is nyugodtan használható, illetve akkor sem ázik be, ha véletlenül vízbe ejtik.

Adatok
Felhasználás
céltávcső
Gyártó
Pulsar
Érzékelő felbontás

Minél nagyobb felbontású az érzékelő, annál részletesebb a kép alapnagyításnál.

384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás
1024 x 768 pixel
Termikus érzékenység - NETD

NETD: "Noise Equivalent Themperature Difference"  -  azt jellemzi, hogy a hőkamera érzékelője milyen érzékenyen tud különbséget tenni a tárgyak által kisugárzott hőmennyiségek között, mértékegysége a milli Kelvin (mK).

Minél alacsonyabb az NETD érték annál kontrasztosabban tudja a hőmérsékleteltéréseket megjeleníteni a kamera. Előfordul, hogy a gyártó nem publikálja.

≤ 40 mK
Észlelési távolság

Az a legnagyobb távolság aminél egy felnőtt ember kiterjedésű (kb. 1,8m magas és 0,5m széles) hőforrás észlelhető, a háttérből kitűnik.

1 800 m
Alap nagyítás (optikai)

Alap nagyításnál kapjuk a lehető legélesebb képet, hőkameráknál minden további nagyítás digitális. A digitálisan nagyított kép pixelesedik.

3,4 X
Objektív rendszer
50 mm F1.2
Digitális zoom
2x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális)
14x
Szenzor
hűtetlen mikrobolométer 384x288, 50Hz, Pixel méret 17µm, NETD: 40mK
Kijelző
AMOLED 1024x768
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Energiaellátás
IPS7 akkumulátor
Csatlakozók
micro-USB type B
Betekintési távolság
50 mm
Frontlencse átmérő
42 mm
Dioptria kompenzáció
-4 - +4 dpt
Helyettesítő áramforrás
5 V USB, IPS5, IPS7, IPS10, IPS14 akkumulátor
Képfrissítés

Alacsony képfrissítésnél a objektumok mozgása szaggatott hatásúvá válik a megjelenítőn. 50Hz-nél a mozgás szaggatottsága egyáltalán nem észlelhető, nagyjából 25Hz alatti képfrissítésnél válik az ember számára feltűnően észlelhetővé.

50 Hz
Látószög
7.5°x5.6°
Legkisebb fókusztávolság
5m
Lövésállóság
6000J
Üzemidő
8 óra
Vízállóság
IPX7
Működési / tárolási hőmérséklet
-25 - +50°C
Méretek
347x102x76mm
Tartozékok
hőkamera céltávcső, erős hordtok vállszíjjal, töltő és kábel, objektív tisztító kendő, normál Weaver szerelék
Szín
fekete
Egyéb tulajdonságok
Szálkeresztek száma: 10+; Több fegyver és azon belül távolságprofil, Beépített WiFi 2.4GHz, 802,11 b/g/n, hatótáv: 15 m, 1024x768 pixeles fénykép és videórögzítés, 905 nm hullámhossz, Beépített távolságmérő: maximum 1000 méter távolságon Laser class 1
Készülék tömeg
800g
Gyártó által vállalt garancia
3 év gyártói garancia a készülékre, 1 év az akkumulátorra, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám
PUL76558X
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ismertetők

 

 

 

Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.