Infiray X mini MH25 hőkamera

Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
Infiray X mini MH25 hőkamera
1 169 000 Ft

25 mm fókusztávolságú objektív, manuális fókusz
640x512 pixel felbontású szenzor; 12 µm-es pixelméret
1.1 - 8.8x nagyítás (1.1x optikai, 1 - 8x digitális)
1250 m észlelési távolság

Részletek

Ismerje meg a Mini szériát!

Az XMini széria az egyik legkisebb multifunkcionális hőkamera a piacon. Feltűnően kis mérete lehetővé teszi, hogy akár egy ingzsebbe helyezzük, vagy a tartozék sín segítségével kitűnően rögzíthető sisakon is. Az MH25 változat a nagyobbik 640x512 pixeles szenzorral és 12 mikronos pixelmérettel egészen rendkívüli látványt szavatol ebben a valószínűtlenül apró eszközben. A beépített Bluetooth funkció segítségével akár a mellékelt távirányítóval is kezelhető.

Kiváló képminőség

Az InfiRay detektor fejlett képkezelése, a nagy teljesítményű elektronika és az optimalizált optika garancia a rendkívüli képalkotásra, emellett pedig a lehető legprecízebb detektálást és azonosítást teszi lehetővé nappali és éjjeli fényviszonyok között is.

Az 1280x960 pixeles beépített kijelző tűéles képével és élénk színeivel kápráztatja el felhasználóját, az 50 Hz-es képfrissítés pedig biztosíték arra, hogy semmilyen fontos információról ne maradjunk le. A 640x512-es szenzor a 12 mikronos pixelmérettel nagy látószöget enged meg minimálisan 1,1-szeres alapnagyítás mellett, így fedett területen is kiváló eligazodást biztosít. A nagyfelbontású szenzor pedig akár 8-szoros digitális nagyítást is lehetővé tesz a képminőség érdemi romlása nélkül.

Flexibilis rögzítési lehetőségek és felhasználóbarát működtetés

Az XMini-t különféle rögzítési lehetőségekkel szerelték fel, így számtalan sisakon, illetve pánton rögzíthető annak érdekében, hogy a felhasználó keze mindig szabad maradjon. A készülék pedig képes arra, hogy a ráépítés szögétől függetlenül megfelelő tájolásban mutassa a képet. A kezelést végtelenül leegyszerűsítették: mindössze egyetlen gombbal módosíthatjuk a kamera beállításait könnyedén és gyorsan. 

A kamera bekapcsolási ideje 5 mp alatti, így rendkívül gyorsan reagál.

Energiaellátás

A körültekintő tervezés kiterjedt az energiaellátás sokszínűségére is. Üzemeltethető CR123A és CR123 elemekkel, 16340 (tölthető) és egy toldó adapter segítségével a nagyobb kapacitású 16650-es (nem 18650!) akkumulátorokkal is. 

Jellemzők:

  • PIP - kép a képben funkció: A szálkereszt középpontjában lévő célpontot a készülék a kijelző felső részén kétszeres nagyításban mutatja. Ez segíti a céltárgy részletesebb megfigyelését, miközben a felhasználó felügyelet alatt tarthatja a környezetet is.
  • Távolságbecslés: A céltárgy méreteinek ismeretében a készülék alkalmas a hozzávetőleges távolság gyors és egyszerű becslésére. 
  • Dőlésszögmérő és digitális iránytű: A biztos tájékozódáshoz.
  • Vezeték nélküli távirányítás: Sisak viselése közben teszi még kényelmesebbé a készülék használatát.
Adatok
Felhasználás
kereső
Gyártó
InfIray
Érzékelő felbontás

Minél nagyobb felbontású az érzékelő, annál részletesebb a kép alapnagyításnál.

640 x 512 pixel
Megjelenítő felbontás
1280 x 960 pixel
Termikus érzékenység - NETD

NETD: "Noise Equivalent Themperature Difference"  -  azt jellemzi, hogy a hőkamera érzékelője milyen érzékenyen tud különbséget tenni a tárgyak által kisugárzott hőmennyiségek között, mértékegysége a milli Kelvin (mK).

Minél alacsonyabb az NETD érték annál kontrasztosabban tudja a hőmérsékleteltéréseket megjeleníteni a kamera. Előfordul, hogy a gyártó nem publikálja.

≤ 50 mK
Észlelési távolság

Az a legnagyobb távolság aminél egy felnőtt ember kiterjedésű (kb. 1,8m magas és 0,5m széles) hőforrás észlelhető, a háttérből kitűnik.

1 250 m
Alap nagyítás (optikai)

Alap nagyításnál kapjuk a lehető legélesebb képet, hőkameráknál minden további nagyítás digitális. A digitálisan nagyított kép pixelesedik.

1,1 X
Objektív rendszer
25 mm fókusztávolság, 25 mm átmérő, F1.0
Digitális zoom
2x / 4x / 8x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális)
5,8
Szenzor
640x512 pixel; 12 µm-es pixelméret; NETD: <=50 mK
Kijelző
1280x960 LCOS
Energiaellátás
CR123, CR123A, 16340 (RCR123 akku), 16650
Dioptria kompenzáció
- 4 - +3 dpt
Felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés

Alacsony képfrissítésnél a objektumok mozgása szaggatott hatásúvá válik a megjelenítőn. 50Hz-nél a mozgás szaggatottsága egyáltalán nem észlelhető, nagyjából 25Hz alatti képfrissítésnél válik az ember számára feltűnően észlelhetővé.

50Hz
Látószög
17,5°x 14°
Üzemidő
CR123A - akár 2 óra; 16650 - akár 4 óra
Vízállóság
IP67
Méretek
121x70x45 mm
Tartozékok
hőkamera, Bluetooth távirányító, USB-C vezeték töltésre és video kimenetre, nyakpánt, cipzáros gyöngyvászon tok
Szín
szürke
Egyéb tulajdonságok
kép a képben funkció, vezeték nélküli távirányítás, távolságbecslő funkció betekintő fókusztávolság: 27 mm
Készülék tömeg
264g
Gyártó által vállalt garancia
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám
IRAMH25
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ismertetők

 

 

Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.