Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray X-Eye E6 PRO V2.0 hőkamera

Ismertetők

- Elképesztő részletesség!
50 mm fókusztávolság, manuális fókusz
640x512 pixeles érzékelő, 12 µm pixelméret
3.0 - 12.0x nagyítás (3.0x optikai, 1 - 4x digitális)
2597 m észlelési távolság (emberalak)

849 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Csúcskategória a gyakorlatban - V2.0 (12 µm) 

Innovatív, kimagasló tulajdonságokkal és elképesztő képélességgel rendelkező segédeszköz az éjszakában.

Rendkívül nagy teljesítményű kereső hőkamera biztonságtechnikai, keresési, megfigyelő és nyomkövető célokra. Nagy hatékonysággal használható mentőalakulatok, polgárőrségek kezében akár eltűnt személyek felkutatására is. Látószöge és kimagasló hőérzékenysége révén határvédelmi célra is alkalmas, teljes sötétségben, akár fás, bokros, fedett területen is lehetővé téve nagyobb területek szemmel tartását, az illegális mozgás felderítését, lekövetését.

Fókuszáljon bármilyen közelre, vagy távolra, az Iray E6 PRO-val tökéletes élesség mellett figyelheti meg a célpontot. A rendkívül nagy felbontású szenzor és a kimagaslóan részletes kijelző miatt nem bújhat meg semmi a sötétben. Amikor a legmodernebb hőkamerák is a sötétben tapogatóznak, és korlátozott felbontásuk miatt nem detektálhatnak hőmérséklet különbséget, az E6 Pro V2.0 tulajdonosa akkor is ki fogja szúrni a legapróbb eltérést is akár kilométerekre, vagy a legapróbb eltérést a késő esti, vagy hajnali helyezkedéskor egy sűrűbb, bozótos, erdős rész peremén. Pontossága, részletessége mellett egyszerű, logikus és gyors kezelhetősége teszi nagyon átgondolt készülékké.

Rendkívüli hatékonysággal és biztonsággal használható cserkelés, után keresés és megfigyelés közben is. 1280x960 felbontású kijelzője a jelen technológia maximumát nyújtja felhasználójának. Az olcsóbb kategóriás hőkamerákkal összehasonlítva képe élménnyé teszi a megfigyelést. Manuális fókusza segítségével új távlatokat nyit az élesség beállíthatóságával. 3.0-szeres alapnagyítású objektívje eleve nagy távolságok pásztázására teszi alkalmassá. Az új 12 µm-es pixel méretű szenzor és az 50 mm-es fókusztávolságú objektív ezekre a legtávolabbi pontok megfigyelésére optimalizált, mely esetben az észlelési távolság egy autó esetében akár 4000 m feletti, emberalak esetében pedig 2597 m is lehet. Az azonosítási távolságok is magukért beszélnek. Remek felbontásának köszönhetően egy autó formája akár több mint 1100 m-ről, emberalak pedig több mint 500 m-ről egyértelműen azonosítható. A távolságbecslő funkció ennél a kategóriánál pedig már szinte magától értetődő.

Beépített 16 GB-os adattárának köszönhetően egy "személyben" testesít meg több eszközt. Lézer pointer segítségével lehet hasznos eszköz például kereső és mentőalakulatok munkájában.

A beépített Wifi-nek köszönhetően pillanatok alatt csatlakoztathatjuk Pc-nkhez, a V2.0 széria esetében már USB kábellel csatlakoztathatjuk a készüléket PC-hez, így azonnal a számítógépre kerülhetnek a kiválasztott fényképek és videók. "Live Video transmission" funkciója lehetővé teszi a rögzített videó azonnali megosztását. Emellett analóg RCA videó jel kivezetéssel is rendelkezik.

A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Az 50 mm-es fókusztávolságú optikának és a 3.0-szoros alapnagyításnak köszönhetően szűkebb a látószög, így a nagy távolság nem akadály, a dioptria állítóval pedig bárki saját szeméhez állíthatja be a képet.

  • Nagyítási fokozatai: 2x, 4x, PIP képernyőn 8x
  • 1280x960 kijelző felbontás
  • 640x512 érzékelő felbontás
  • 12 µm pixelméretű érzékelő
  • 50 Hz képfrissítés
  • 50 mm-es fókusztávolságú optika
  • Beépített 16 GB memória
  • WiFi (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!)
  • lézer pointer
Adatok
Felhasználás:
kereső
Gyártó:
InfIray
Érzékelő felbontás:
640 x 512 pixel
Megjelenítő felbontás:
1280 x 960 pixel
Termikus érzékenység - NETD:
≤ 40 mK
Észlelési távolság:
2 597 m
Alap nagyítás (optikai):
3 X
Objektív rendszer:
50 mm-es gyújtótávolság, manuális fókuszállítás
Digitális zoom:
2x / 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
12
Szenzor:
640x512 nagy teljesítményű VOX detektor, 12 µm pixelméret
Kijelző:
1280x960 LCD
Adat tárolás:
16 GB beépített memória
Energiaellátás:
beépített Li-ion, újratölthető
Csatlakozók:
DC5V/2A(Mini USB)
Állvány csatlakozás:
1/4 coll
Felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
fehér kiemelés, fekete, vörös, színes (túlszaturált), madarász
Látószög:
8.8°x 7.0°
Legkisebb fókusztávolság:
3m
Spektrális méréstartomány:
8-14μm
Ütésállóság:
1 m magasról történő leejtésig
Üzemidő:
6 óra (akku kímélő módban)
Vízállóság:
IP67
Működési / tárolási hőmérséklet:
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Méretek:
186 x 65 x 64 mm
Tartozékok:
objektív védő, analóg videókábel, töltő- és adatkábel, puhafalú tok
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Wifi (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!), fotó, videókészítés (800x600px), lézer pointer, szálkereszt, távolságmérő, forró pont kereső, PIP módban 8-szoros nagyítás!
Készülék tömeg:
520g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRAE6PROV2
Tömeg:
1 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!