Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray Saim SCL25 Wifi hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCL25 Wifi hőkamera céltávcső
780 000 Ft

Infiray Saim SCL25 Wifi hőkamera céltávcső

Ismertetők

384x288 pixeles szenzor, 17 µm pixelméret
- 1,4 - 5,6x nagyítás (1,4x optikai, 1 - 4x digitális)
- 1280x960 pixeles kijelző
960 m észlelési távolság
- 2 db tölthető RCR123 akkumulátorral és akku töltővel

780 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Ismerje meg a Saim hőkamera céltávcsöveket!

A Saim hőkamera céltávcső családot a könnyű szállíthatóság és kezelhetőség jegyében tervezték. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony társsá az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

Páratlan képminőség

A beépített 384x288 pixel méretű érzékelő és a Matrix III TM processzor gondos, összehangolt munkája a felhasználás során a mindig tűéles kép lehetőségét kínálja. Az 50 Hz-es frissítés és a nagy felbontás lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világ tárul a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1280x960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Az SCL25 25 mm-es fókusztávolságú objektívje és szenzora révén egy emberalakot akár 960 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 1.4-szeres, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén 5.6-szorosig növelhető.

 

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Saim hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a pehelysúly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A masszív akkumulátor ház két darab CR123-as elemnek, vagy két darab RCR123-as akkumulátornak biztosít vízálló helyet. A szett egy garnitúra (2 db) RCR123 akkumulátort és 1 db Olight Omni-Dok két öblös töltőt tartalmaz. A használat során akár a 4 óra üzemidő is elérhető. A Saim széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot. Mindezeken felül a beépített Bluetooth modul segítségével a kezelhetőség még komfortosabb szintre emelhető. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Adatok
Felhasználás:
céltávcső
Gyártó:
InfIray
Érzékelő felbontás:
384 x 288 pixel
Megjelenítő felbontás:
1280 x 960 pixel
Termikus érzékenység - NETD:
≤ 40 mK
Észlelési távolság:
960 m
Alap nagyítás (optikai):
1,4 X
Vízszintes látószög:
14,9 °
Pixelfedés 100m-en:
68 mm oldalhosszúságú négyzet
Objektív rendszer:
25 mm fókusztávolság
Digitális zoom:
2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
5,6
Szenzor:
384x288 pixel, 17 µm pixelméret; NETD: <= 40 mK
Kijelző:
1280 x 960 LCOS
Energiaellátás:
CR123 x 2
Csatlakozók:
USB-C
Frontlencse átmérő:
25 mm
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5 dpt
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző szín üzemmódok:
4 féle
Látószög:
14.9°x 11,2°
Legkisebb fókusztávolság:
3m
Lövésállóság:
1000J
Üzemidő:
akár 4 óra
Méretek:
193 x 60 x 60 mm
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, 1 garnitúra (2 db) RCR123 akkumulátor és 1 db akku töltő
Szín:
fekete
Egyéb tulajdonságok:
Video kimenet
Készülék tömeg:
410g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRASCL25WCS
Tömeg:
2 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!