Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/477-0199

Infiray Affo AP13 hőkamera
Infiray Affo AP13 hőkamera
295 000 Ft

Infiray Affo AP13 hőkamera

Ismertetők

13 mm fókusztávolság, fix fókusz
256x192 pixeles érzékelő12 µm pixel méret
- Észlelési távolság: - (autó), - (szarvas), 675 m (emberalak)
13.5° látószög, NETD <= 40 mK
- WIFI, képrögzítés lehetőség

295 000 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

A tökéletes belépő

Kíváncsi rá, milyen az, ha egy kameragyártó olyan kamerát dob piacra, ami egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót?

Az AFFO sorozat praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Infiray Affo AP13 hőkamerával még tisztább és részletgazdagabb képet, világosabb és részletesebb látómezőt és továbbfejlesztett forrópont követést kapunk. Az AP13 a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 256x192 pixeles érzékelőnek köszönhetően. Nagy vad esetén kiváló belépő szintű kamera. Maximum 2-szeres digitális nagyítással rendelkezik. (kb. 2,4x)  A beépített 32 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Továbbá az eszköz HDMI interfésszel rendelkezik, így közvetlenül csatlakoztatható HD képernyőhöz, laptophoz, stb. a kiváló minőségű megjelenítés érdekében.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legforróbb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

 

Az AP13 25 Hz képfrissítéssel rendelkezik, ennek köszönhetően az energiafogyasztása elenyésző, ami hozzásegíti akár a 9,5 órás üzemidőhöz is.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

Adatok
Felhasználás:
kereső
Gyártó:
InfIray
Érzékelő felbontás:
256 x 192 pixel
Megjelenítő felbontás:
720 x 540 pixel
Termikus érzékenység - NETD:
≤ 40 mK
Észlelési távolság:
675 m
Alap nagyítás (optikai):
1,2 X
Vízszintes látószög:
13,5 °
Pixelfedés 100m-en:
92 mm oldalhosszúságú négyzet
Objektív rendszer:
13 mm fókusztávolság
Digitális zoom:
2x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális):
2,48
Szenzor:
256x192 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK
Kijelző:
720x540
Állvány csatlakozás:
van
Felépítés:
Egyszemes kereső
Képfrissítés:
25 Hz
Látószög:
13.5°×10.1°
Üzemidő:
akár 9,5 óra
Méretek:
161×62×57 mm
Tartozékok:
hőkamera, puhafalú tok, tápkábel, USB kábel, objektív védő kupak, csuklószíj, használati útmutató + logózott tok, powerbank zsebes nyakpánt, powerbank, szemes csavar
Szín:
szürke
Készülék tömeg:
340g
Gyártó által vállalt garancia:
3 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám:
IRAAP13
Tömeg:
1 kg/db
Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!