InfiRay XTherm T3S hőkamera modul

-4%
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
InfiRay XTherm T3S hőkamera modul
309 900 Ft
299 000 Ft
Kezdete: 2021.01.05   A készlet erejéig!

- 13mm-es objektív
- 384x288 pixel szenzor méret
- 17 µm pixel méret
IFOV: 1.3 mrad
- rendkívül pontos hőmérséklet mérés
- precíziós felhasználásra is
- USB-C aljzat
- nyílt fejlesztői platform, applikáció támogatás

Részletek

Ismerje meg az Iray új hőkamera modulját!

 

Az Iray az új T3S hőkamera modul sorozattal belép egy teljesen új területre, ahol professzionális mobiltelefon kiegészítő modulja egy teljesen új megtapasztalást kínál a felhasználóknak. USB-C adapterével az új XTherm közvetlenül az okostelefonok töltőaljzatához csatlakoztatható, melynek segítségével mobil eszközök, tabletek, számítógépek és egyéb kompatibilis eszközök (Android 6.0, illetve afelett) tudják a T3S adta lehetőségeket hasznosítani - applikációval, vagy PC-s szoftverrel hőképpé alakítani a környezetünkben lévő objektumokról visszaverődő hőt.

Az XTherm valós idejű hőt tud kijelezni (pl. a legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet), illetve alkalmas hőmérséklet statisztikák kezelésére is. Az Iray Corporation által gyártott hűtetlen VOx ifravörös detektor rendkívül nagy teljesítményű. Kategóriatársai között az egyik legjobb használati értéket kínálja a felhasználóknak ez a technológiai innováció, mely teljesítményét meghazudtolóan alacsony energiafogyasztásával is kitűnik. 

Az XTherm alkalmazás egyszerű, jól paraméterezhető kezelőfelülete:

Professzionális képalkotás

A beépített 384x288 pixel méretű szenzor a 17 µm-es pixelmérettel és a 25 Hz-es képfrissítés kiváló megjelenítést garantál, mely a professzionális, ipari hőkamerákkal is összehasonlítható teljesítményt kínál - apró mérete ellenére. A manuális fókusz is hozzájárul, hogy jó minőségű képekről nyerjünk munkánk során információt. Felhasználását illetően különösen hasznos olyan munkakörök során, melyek esetén pl. apró elektronikai alkatrészek hibafeltárása és javítása történik, emellett látószöge akár épület energetikai alkalmazását is lehetővé teszi.

Nagy pontosságú hőmérséklet mérés

A T3S-ben lévő különleges mérési algoritmusok és a professzionális szintű hőmérséklet analízis szoftver kiemelkedő pontosságot garantál, és különböző mérések egyidejű elvégzésére képes.

Nyílt fejlesztői platform 

Az SDK fejlesztői készlet és technológiai támogatás igénybevételével a felhasználók akár saját fejlesztéseiket is beépíthetik az applikációba.

Adatok
Felhasználás
modul
Gyártmány
InfIray
Objektív rendszer
13 mm F1.0
Szenzor
384x288 pixel, 17 µm pixel méret
Csatlakozók
USB-C
Felépítés
Telefon modul
Kijelző szín üzemmódok
fehér kiemelés, fekete kiemelés, pszeudo
Látószög
28°x21° 1.3 mRad
Spektrális méréstartomány
8 - 14 µm
Működési / tárolási hőmérséklet
-10°C - +50°C / -20°C - +120°C
Méretek
49.5 x 26 x 27.5 mm
Tartozékok
hőkamera, gyöngyvászon tok
Szín
szürke
Egyéb tulajdonságok
+/-3%, vagy +/- 5% hőmérséklet mérési pontosság - a mérendő tárgy és környezete hőmérséklet különbségétől függően; NETD: <60 mK @ 25°C, f#1.0; MRTD: <500 mK @ 25°C, f#1.0; Android 6.0 feletti operációs rendszerekkel kompatibilis; digitális képkiemelés; manuális kép korrekció; 3 féle hőmérséklet statisztika, legmagasabb, legalacsonyabb és középhőmérséklet mérés; folyamatos szoftver frissítés
Készülék tömeg
40g
Jótállás
2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám
IRAT3S
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ismertetők

 

 

Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.