Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső

Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
Infiray Saim SCT35 hőkamera céltávcső
999 900 Ft

384x288 pixeles szenzor, 12 µm pixelméret
2.86 - 11.44x nagyítás (2.8x optikai, 1 - 4x digitális)
1818 m észlelési távolság
- 1280x960 pixeles kijelző
- 2 db tölthető RCR123 akkumulátorral és akku töltővel

Részletek

Ismerje meg a Saim hőkamera céltávcsöveket 12 µm pixelmérettel!

A Saim hőkamera céltávcső családot a könnyű szállíthatóság és kezelhetőség jegyében tervezték. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége teszi rendkívül hatékony társsá az éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is.

Páratlan képminőség

A beépített 384x288 pixel méretű érzékelő és a Matrix III TM processzor gondos, összehangolt munkája a felhasználás során a mindig tűéles kép lehetőségét kínálja. Az 50 Hz-es frissítés és a nagy felbontás lehetővé teszi, hogy a fókusztárcsa használatával valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világ tárul a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. Az 1280x960 pixeles kijelző méret jelenleg a legjobbak között van. A tökéletes élesség beállítása 4 előre elmentett profil segítségével gyorsmenüből kezelhető.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Az SCT35 35 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 1818 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 2.86-szoros, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén 11.44-szeresig növelhető.

 

 

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Saim hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

Az SCT változat családja csúcsa. Kiváló nagyítási tartomány, mozgás szenzor, digitális iránytű, WiFi képmegosztás, és 16 GB belső memóriája mellett akár 20.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. 

 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a pehelysúly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A masszív akkumulátor ház két darab CR123-as elemnek, vagy két darab RCR123-as akkumulátornak biztosít vízálló helyet. A szett egy garnitúra (2 db) RCR123 akkumulátort és 1 db Olight Omni-Dok két öblös töltőt tartalmaz. A használat során akár a 3.5 óra üzemidő is elérhető. A Saim széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot. Mindezeken felül a beépített Bluetooth modul segítségével a kezelhetőség még komfortosabb szintre emelhető. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

 

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Adatok
Felhasználás
céltávcső
Gyártmány
InfIray
Megjelenítő felbontás
1280 x 960 pixel
Objektív rendszer
35 mm fókusztávolság
Digitális zoom
2x, 3x, 4x
Legnagyobb nagyítás (optikai + digitális)
11,4
Szenzor
384x288 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 50 mK
Kijelző
1280 x 960 LCOS
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Energiaellátás
CR123 x 2
Csatlakozók
USB-C
Frontlencse átmérő
35 mm
Dioptria kompenzáció
-5 - +5 dpt
Kijelző szín üzemmódok
4 féle
Látószög
7.5°x 5.7°
Legkisebb fókusztávolság
3m
Lövésállóság
1000J
Üzemidő
akár 3,5 óra
Méretek
193 x 60 x 60 mm
Tartozékok
hőkamera céltávcső, 1 garnitúra (2 db) RCR123 akkumulátor és 1 db Olight Omni-Dok akku töltő
Szín
fekete
Egyéb tulajdonságok
Beépített fénykép rögzítő és videó felvevő - akár 20.000 fényképhez; Bluetooth; Video kimenet; WiFi - a látott kép mobil eszközre is kivetíthető; Mozgás szenzor; Digitális iránytű
Készülék tömeg
420g
Jótállás
2 év gyártói garancia, melyből 1 év forgalmazói jótállás
Cikkszám
IRASCT35_CS
Tömeg
2 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Ismertetők

 

 

 

Korlátozások

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.